[]

hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama...

bir türlü ağlayamıyorum.

içimde birikti her şey.

boğazım düğüm düğüm olmasa da duruyor beynimde

ara sıra gözümden bi kaç damla yaş geliyor ama bosalamıyorum.

basım ağrıyor düşünmekten.

uyuyamıyorum.

erken uyanıyorum.

ne yapmaliyim ???

not : aşk acisi değil.

hayat yorgunluğu

 
puhutv.com

bu kez de toparlanmak için komedi filmine ihtiyacın olucak.

onu da ayrı bir duyuruda sorarsın.
  • güneyli çocuk  (29.09.18 18:31:03 ~ 18:37:04) 
Yağmurda bir yürüyüş iyi gelir


  • neymis  (29.09.18 18:53:21) 
uzun bir yürüyüş iyi gelir şöyle 3 saat, 15 km filan.


  • cedex  (29.09.18 19:07:19) 
b12'ni ölçtür. düşükse yükselt, d vitaminine de baktır. olmadı yoga yap kasların açılsın. pıss diye uyursun.


  • for day to break  (29.09.18 19:10:10) 
Hocam ben senin diğer duyurunu da hatırlıyorum senin psikoloji gidik bayağı.
Bi toparlan silkelen bence. Anlıyorum mutsuzsun ama şöyle düşün hayat düz bir çizgi değil iniş çıkışlarla dolu ve sen de ne yazık ki iniş dönemindesin şu an. Ülkenin durumu sadece sana kötü değil hepimize kötü ona yapacak bir şey yok ama geri kalanlar için biraz silkelenip çabalaman lazım. Çok düşünme gün doğmadan neler doğar hayatı biraz akışına bırakıp yaşamak lazım. Yeni günün ne getireceği hiç belli olmuyor.

Sana oradan ötüp durması kolay sıkıyosa gel de yaşa bakalım diyebilirsin ama seni temin ederim senden daha kötü şartlardayım şu an.

Ağlanıp sızlanmak yerine elindekilere şükret ve durumdan rahatsızsan faha iyisi için ne yapabilirim diye düşün. Bir plan yap ve onu uygulamaya çalış. Ve fazla da düşünme insan her şeyi kontrol edemiyor.
  • buneperhizwhatisthis  (29.09.18 20:56:25) 
Ben de seninkine benzer bir durumda hissediyorum. Benimki de yeni mezun psikolojisi ve yanlış bölümü okuduğumu anlamamdan kaynaklı.Bir şekilde hayata tutunacağız. Ben behzat ç izleyip yaşama bağlanıyorum. Canım sıkılınca hayaletle sohbet ediyorum. Arada amirim takma la bu kadar falan diyor. Takma la bu kadar en fazla 60 yıl daha yaşarız. Az kaldı.


  • ovungec zeus  (29.09.18 21:20:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.