[]

Parasız dönemde kız arkadaş edinmek

bi kız var teklif etsem kabul edecek gibi ama param da çok yok diye bekliyorum şimdilik. gerçi bu parasızlık yüzünden 4 senedir hiçbir kıza teklif etmedim. parasız dediğimde ayda sosyal hayat için 1000 tl ye yakın bi rakam ödeyebilirim. ama araba yok istanbuldayız kız'In da pek maddi durumu iyi değil. yaşlar 30 ne diyosunuz? gireyim mi bu yükün altına? aşk için değer mi böyle şeylere ?




 
Ucuz aktivite kovala o zaman.
Gerçi 1000 lira ile nasıl geçinenlerin anlayamadım. 30 yaşındaki hatun da bi zahmet elini arada bir cebine atsın.

  • bokmuhendisi  (29.09.18 17:59:08) 
ya sanki sıkışık zamanda ''30 yaşında araba çıktı, almayı dusunuyorum ama masraf cıkarır mı ?'' diye sormuşsun tövbe tövbe.

yapma kardeşim, karı kızdan kime hayır gelmiş. yapma.
  • binder dandet  (29.09.18 18:04:24) 
bende hiç paran yok sandım.1000 lira ile 3-5 yere götürürsün en kötü. bir hesaba 500 lira verilen yerlere gitme yeter. teklif et gitsin.


  • Neill  (29.09.18 18:13:04) 
Kızlar arabaya paraya baksaydı galericilerin her birinde 10 manita olurdu.
Neler gördüm , eleman kurye motoruna atmış hatunu, fino köpeğine çevirmiş kızın kafasında kask bile yok.

Köpek çekmezsen köpek ediyorlar seni, o yüzden para gereksiz detay
  • kleider  (29.09.18 18:16:42) 
Baktin para yetmiyor stop out yaparsin. Gir.


  • stavro  (29.09.18 18:17:15) 
Ikiniz de fakirseniz ne guzel ask yasayin iste. 30 yasindaysan sen zaten aski yanlis anlamissin. Ask demek para harcamak demek degil. Evde dizi izleyip makarna yiyin. Ama ikiniz de fakirseniz evlenip cocuk yapmayin. Fakir cocuklariniz olmasin.


  • Traveller  (29.09.18 18:27:21) 
Ben de hiç paran yok sandım, öyle olsaydı haklısın derdim ama bence hiç çekinme. Aylık 1000 TL'ye hemen hemen her haftasonu buluşulup ufak çaplı bir şeyler yapılabilir. O yaşta bir kadın da hâlâ bazı şeyleri anlayamamışsa boşver zaten.

Yettiği kadar, yetmediği yerde kusura bakma der, gidersin.
  • skooma  (29.09.18 19:17:05) 
Teklif et, hatta teklife sıcak bakarsa bize dediğin gibi ona da anlat. "ama ekonomik olarak çok rahat bir dönemde değilim, her istediğimiz şeyi yapamayabiliriz. sana da mahcup olmak istemem, sonradan yanlış anlama" gibi bir şeyler de söyle.

belki de bu sayede paraya önem vermeyen müthiş bir kadınla birlikte olmuş olursun.
  • John Bloor  (01.10.18 11:48:20) 
İstanbul'da araban olmasın zaten, trafikte mi vakit geçireceksiniz? paran yok diye sıkıcı olma yeter, parasız da yapılan bir sürü aktivite var..


  • kronik  (01.10.18 14:19:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.