[]

İtalya için kasım mı daha iyi mart mı? Venedik ve Milano'ya 3 gün yeter mi?

Hava şartları açısından soruyorum, bence Kasım daha yumuşak olur, mart daha soğuk olur ama bilmiyorum tabii. Bir de 3 gün Venedik ve Milano için sizce yeter mi, daha doğrusu değer mi?




 
Soğukta daha bir romantik oluyor, noel pazarını da görürsünüz belki Kasım'da.


  • iskembepaca  (29.09.18 17:31:08) 
3 gün ikisi için imkansız. bir şehirden diğerine geçtin, kalacak yere yerleştin derken aradaki 1 gün yalan olacak zaten; e bunun italya'ya girişi çıkışı var daha.


  • Bruce  (29.09.18 17:32:42) 
Hem kisin, hem milano-venedik ve 3gun parayi cope atmak olur.
Milano da bi halt yok venedik eh iste güzel sayilir ama gorunce bitiyor bir sey kalmıyor.
Floransa-roma yap 4-5gun takil cok daha verimlo ve keyifli bir gezi olur.
Milano-venedik cok gereksiz. Hem de kisin hic tadi olmaz.
  • stavro  (29.09.18 17:36:19) 
Venedik her koşulda gitmek istediğim, tarihiyle ilgili yazı yazıp görmek kısmet olmayan ve gözümde çok abarttığım bir yer, herkes hayâl kırıklığı yaşayacaksın diyor ama sanmıyorum.
Zaten gidebileceğimiz halâ kesin değil ama olursa gün olarak malesef ancak o kadar boşluğumuz var yoksa daha uzun gidip Floransa'yı da eklemek istiyorduk, Roma'ya günler yetmez diyorlar çünkü=) ayrıca milano cidden o kadar gereksiz mi? Organize eden kuzenim, bir günü Venedik diğerini milano diye düşünmüş, geri kalan da zaten gidiş dönüş=) biri Floransa trenle 2 saat dedi, Venedik Floransa olur mu?

  • mslny  (29.09.18 18:03:29) 
Biraz overrated ama hepten de les bir yer degil tabii ki. Hem ne olursa olsun gormek istedigi hayalini kurdugu yeri gidip gormeli insan. Gidip 1 saat gezip bitirsen bile icin rahatlamis olur artik gorudm diye. Dunyaya bir kere geliyoruz. Ben de overrated oldugunu bile bile gitmistim, hakkaten de oyle efane bir yer degilmis dedim ama pisman degilim, gitmesem icimde kalacakti.
Ama tavsiyem gitmisken imkan varsa floransa romayi gormek lazim. Venedik'i gormek istiyorum deiyorsan venedik-floransa-roma veya en azindan venedik-floransa oneririm. 3gunden fazla zaman yoksa yapacak bir sey yok tabii.

3gun sarti varsa milano'dan como golune gecip orayi bir gezip ardindan Venedik'e gecmenizi oneririm. Milano;daki Duamo'yu da gorursunuz. Evet Milan hepten tirt bu arada. Como'yu begenirsniz, guzel gol manzarasi var gittiginize deger. Milano merkez tren istasyonundan 30dk da ulasiliyor. Ben de tereddutte kalmistim zamaninda ve duyurudan gelen tavsiye uzerine gittim. Buradan birisi git, pisman olmayacaksin demisti como icin ve gercekten de iyi oldu gittim. Sagolsun oneriyi yapan arkadas. Ben de buradan ve reelden tanidigim bir cifte onerdim ve onlar da cok memnun kaldilar sonrasinda:)
1gun Como, 2. gun de Venedik yaparsiniz. Venedik ya da Floransa'ya ucma sansiniz arsa da 2gun Floransa 1 gun Venedik derim. Ama bu pahaliya gelecektir ucak biletleri bakimindan.
Venedik'e giderseniz aksami daha guzel.
  • stavro  (29.09.18 18:31:00 ~ 18:33:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.