[]

4.5g sorusu

Evimde 4.5g çekmiyor. Yani şöyle, lte ve çekim seviyesi 1/4 ancak bir videoyu 144p bile oynatırken takılma sorunları yaşıyor. Ben bu mereti 3g’ye alınca 2/4 diş oluyor ama gözle görülür bir değişiklik farketmedim henüz.

1/4 4.5g mi 2/4 3.5g mi daha iyidir?

Bunu türk telekom baz istasyonu bıçaklamadan çözmenin bir yolu yoktur değil mi?

 
telefona speedtest programını indir. 4g ve 3g de hız testleri yap hangisi daha iyiyse onunla kullanırsın. ancak telefon ne kadar az diş çekerse o kadar pil yer haberin olsun


  • mr.goodcat  (29.09.18 14:04:48) 
@mr.goodcat speedteste ne hikmetse 7-8 mbps alıyorum, tam çeken yerde 25-30 alıyordum ama 7-8 bile benim için bir nimet şu anda. Ama hız testinde gösterdiği performansı kıçıkırık bir fotoğrafı 10 saniyede yüklemeye çalışırken gösteremiyor. Anlam veremedim.


  • alwayschargeneverbend  (29.09.18 14:08:18) 
Böyle sorun yaşayan birkaç arkadaşımın farklı zamanlarda operatörü arayıp sorunu dile getirerek çözebildiğine birinci elden şahidim. Bir şansınızı deneyin derim ben.


  • gonion  (29.09.18 15:05:03) 
Bu "evimde telefon çekmiyor" diye operatöre sitem edenlere bayılıyorum. Arayıp şikayetini dile getirdin mi diye sorduğumda neredeyse herkes "aramam mı gerekiyor?" diyor. Radyo sinyali sahadaki birçok şeyden etiklenebiliyor. Operatörler drive test yaparak sinyal kalitesini düzenli olarak takip de etseler sürekli değişen şehir ortamından dolayı alabildiğiniz sinyal seviyeleri çeşitli nedenlerden dolayı azalabiliyor. Böyle bir sorun varsa türk telekom'u arayıp sorununuzu dile getirin. Sorun hemen giderilmese dahi isteğinizi işlem sırasına alırlar ve mutlaka bir çözüm sunarlar.


  • synesthesia  (29.09.18 15:21:49) 
son durum : operatör arandı. internet ayarlarını sıfırlayın güncelleme göndereceğim kapatıp açın cihazı dedi. bir değişiklik olmadı.


  • alwayschargeneverbend  (29.09.18 18:51:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.