[]

Açık Öğretim 2. Üniversite vs Yüksek Lisans

Yıllardır amatör olarak fotoğrafçılıkla (daha doğrusu analog fotoğrafçılıkla) uğraşıyorum. Açık öğretimde 2. üniversite olarak 2 yıllık Fotoğrafçılık ve Kameramanlık bölümü dikkatimi çekti. Diplomasını da alayım dursun diyorum. Devlette İngilizce öğretmeniyim, bir yandan da yüksek lisans yapmak istiyorum (İngiliz dili ve edebiyatı ya da eğitim ile alakalı bir bölüm) fakat yüksek lisans zaman açısından beni zorlar gibi. Siz hangisini tavsiye edersiniz, teşekkürler.




 
aöf'den amaç bitirmekse sadece sallayıp çıkacaksın. sallayarak bitiyor yani.


  • Cruyff  (29.09.18 13:43:08) 
fotoğrafçılığın kitap okuyup test çözerek nasıl öğrenileceğini cidden merak ediyorum. çektiğiniz fotoğraflar üzerinden kritik almalı birebir bir hoca yada ustanın fikirlerini dinlemelisiniz. bana çok hikaye geliyor bu aöf foto bölümü. yanılmıyorsam salgado idi, bir eleman fotoğrafçılık okumak isteyenlere ne önerirsiniz diye sorduğunda okumasınlar diye cevap veriyor. " fotoğrafçılık yerine ekonomi, sosyoloji, psikoloji gibi toplumu ve insanı anlayabileceğiniz bölümler okuyun. fotoğraf çekmeyi nasıl olsa her şekilde öğrenirsiniz."

aöf e yazılmak yerine yaşadığınız şehirdeki fotoğrafçılık derneklerini araştırın, varsa üye olun. hafta sonları geziler vs ile çok daha tatmin olursunuz bence aöf e göre.
  • issiz karga  (29.09.18 18:06:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.