[]

içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor

Arkadaşlar yürü diyorlar, spor yap diyorlar-motivasyonum yok-isteğim yok.

Bilgisayar oyunum var bir sürü-oynayasım yok

manitacılık yap diyorlar-isteğim yok-zaten piyasada normal kadın yok.

dizilere 15 dk dan fazla dayanamıyorum

arada duyuruda kendi çapımda eğleniyorum işte. Sosyallik kısıtlı da olsa iyi geliyor.


Sadece sabit bir şekilde boşluğa bakmak istiyorum. Ciddiyim. mecaz yok. hareket etmek canımı yakıyor sanki.

Depresyon olabilir mi?

@parasızlık diyen arkadaşlar: parasızlık değil. Hadi parasızlık diyelim, nabıcak 1000 dolar beni mutlu mu edicek aniden

 
ben de param olmayınca böyle oluyorum.
kendim için parasızlık diyorum bu duruma.

  • mmmtarantino  (29.09.18 13:17:16 ~ 13:17:33) 
parasızlıktır o . depresyon olsa duramazsın.


  • all good things to those who wait  (29.09.18 13:18:53) 
canini yak. yapmak istemiyorsan, yine de yap. o istegin gelmesini beklersen, sonsuza kadar beklersin. hic gelemeyecek cunku.


  • Leonardo~Da~Vinci  (29.09.18 13:20:02) 
Leo haklı.

Doktora gidip antidepresan da alabilirsin. İyi gelir

Ben de böyleydim. Spor yapıyorum şimdi. Diğerlerine hatun hariç istek ilgi yok ama hala.

Söylediklerinin hepsi bende de vardı
  • Delay Fuze  (29.09.18 13:23:21) 
motivasyona ve disari cikmaya ihtiyacin var. sevdigin bir sey uzerinde vakit harca. ne bileyim youtube'da neler tavsiye edilmis, en basarili ornekleri neler, disaridaysa gidip gor, orneklerini satin al, kitapciya gidip kitabini satin al vs..


  • mayeskuel  (29.09.18 13:23:28) 
Ayni beni anlatmissin ya. Ama benimki kanimdaki dusuk demir oranindan kaynaklaniyo su an en azindan. Kalkip yemek yemeye hatta tuvalete gitmeye bile useniyorum o derece.

Bence vur kafayi yat uzun uzun. Hatta bi kas gevsetici falan al. Baygi bi uyu. Boyle uykuya falan doy yani icin sikilsin artik uyumaktan. Sonra da at kendini disari. Diger insanlari gordukce bi kimil kimil olma durumu kendiliginden geliyor zaten. Ordan da yurursun artik.
  • superfluid  (29.09.18 13:37:53) 
en azından bir şeye ilginizin olması gerekirdi; bu durumda bir sıkıntı var gibi görünüyor. profesyonel yardım almanızı öneririm.


  • fragile lady  (29.09.18 15:57:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.