[]

Rizespor- Fenerbahçe maçı ne olur?

Bahis oynayan biri değilim aslında, gurbetteyim. Rize - Feneberhçe maçı için Fenerbahçe galibiyetine 1.90 oranı var, tek maç. 3-4 aylık maaşı basasım var, bir daha gelmez böylesi diye düşünüyorum. Cocu'nun son şansı, Aykut iki günde bir açıklama yapıp, ben hazırım diyor, Ersun da olabilir. Derbi öncesi de fb yönetici Aykutu övüp durmuştu. rize ligin dibinde. Sizin düşünceniz?




 
fener lazlara karsi iyi oynuyor. ama takim o kadar kirilgan ve kotu ki, buyuk takim, zor durumda asla kaybetmez diyecek bir dinamik kalmadi. bi hafta iyi oynuyor obur hafta sicislarda. cocuyla, futbolcu performanslariyla yada baskanla alakasiz kulup ruhuyla ilgili tanimlanamayan bir sikinti bence. ben yuzde 60 ihtimalle fener diyorum. riskli bence haci.


  • mayeskuel  (29.09.18 13:12:10 ~ 13:13:14) 
Rize sürprizli takımdır. Fener zâten çok dağınık başladı. Ben olsam güvenip oynamazdım.


  • istambul  (29.09.18 17:14:55) 
Doğru oyuncular oynarsa bu maç çıkış maçı olabilir. Aksi takdirde ortalık kaynamaya başlar. Bence kritik bir maç.


  • defansif orta saha  (30.09.18 10:34:26) 
İnşalla oynamamışsındır diye geldim.


  • noluyo yaa  (30.09.18 20:22:21) 
oynamadım çok şükür, son dakikaya kadar ikilemde kalmıştım, Okan Buruk faktörü var diye vazgeçmiştim. Fener bitmiş.


  • speedy  (30.09.18 20:37:47) 
iyi yapmışsın karşim ben de merak ettim napcın diye


  • mayeskuel  (30.09.18 20:49:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.