[]

notebook tavsiyesi

merhaba arkadaslar

simdi soyle bir problemimiz var, 17-18 yaslarinda bir kardesimiz var, universiteye baslayacak kiz kardesimiz. annesi de hediye olarak notebook alacak. kardesimiz de ince olsun ve uzunca bir sure idare etsin istiyor. tek sartimiz ince olmasi. zaten kiz cocugu oldugu icin oyle oyunla gta ile cs ile falan da isi olmayacak. film izler muzik dinler facebook youtube girer falan diye tahmin ediyorum

gecenlerde asagidaki modeli gormus begenmis bana sordu. ben de sadece 128 gb ssd oldugu icin alma dedim. tamam performans iyi olacak da depolamasi yetmeyecek. yaninda ayrica harici hdd falan ugrasacak. ssd cok elzem degil yani ama hafiza onemli.
www.teknosa.com

butcemiz de 2500 tl civarinda. ince olmasi kriterimiz, islemcisi vs de hizli bir sey olursa tadindan yenmez. bunun disinda her markadan oneriye acigiz. ama ultabook, zenbook, ideapad vs tarzi ince bir cihaz olmasi lazim.

tavsiyeleriniz nedir?

tesekkurler

 
Sadece bunları yapacaksa iPad.


  • sta  (29.09.18 00:48:30) 
Word excel lazım olur illa, tablet almayın bence. Sizinki biraz pahalı sanki o özelliklere göre :/ hem uzun süre gitmez gibi duruyor.

Bu nasıl? Freedos olduğunu baştan belirtiyim.

www.hepsiburada.com
  • mor.inek  (29.09.18 01:30:07) 
oyun oynamayacak internette gezinecekse 128 gb gayet de yeterli bu arada.


  • lifeframe  (29.09.18 02:20:07) 
harddisk kapasiteleri onemini yitireli cok oldu. download donemi bitti artik. cogu kisiye sorsan en son ne indirdigini hatirlamiyordur bile.

ssd olsun ama ozellikleri bi tik arttirin.

tablet verimli degil bu arada
  • brkylmz  (29.09.18 12:03:30) 
Hp stream 14. 64 gb emmc disk 1.6 ghz işlemci var üzerinde. Gittigidiyor da 1299 lira.


  • Telcontarin  (29.09.18 13:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.