[]

Kedinin kusmasi

Yanima bir ara geldiginde yalaniyordu, tezgah falan silmistim mutfakta deterjanli, ama dedim yalamamistir herhalde. Bi saat sonra falan 2 defa kustu,binyandan da ac karnina cok mama yedi, yogurt yedi biraz da. Neyse duzeldi sonra. Ama şimdi tekrar kusmaya calisti, bu sefer midede bisey de kalmadi, sari mide suyu kustu biraz. Zehirlenmis falan olma ihtimali var midir ya gece gece evde de kimse yok kormaya basladim.




 
Kediler kusar, tüy falan atıyorlar. Malt macunu yedirin dışkıyla atar.


  • angelus  (29.09.18 00:23:54) 
Yani yedikten hemen sonra da baya hoplamali ziplamali oynadi,bundan da olabilir belki.ama bilemedim. Normalde olmayan bisey de tam.da bu silme.isinden sonra basima gelince boyle biraz korktum.


  • elloweeth  (29.09.18 00:29:45) 
kedi kusar +1

bizimki de 1 sene içinde 2 defa kustu sadece; ilkinde kendi kusmasından korkup bütün evi koşturarak turladığından her taraf mahvolmuştu. Nadiren kusan kedi olunca insan endişeleniyor da normal bir durum. deterjandan kussa bizimki her hafta hastanelik olur. Zaten genelde deterjan kokusundan rahatsız olup kaçıyorlar.

Malt sahiden çok işe yarıyor bu arada.
  • fraise  (29.09.18 01:10:35 ~ 01:11:07) 
art arda çok fazla kusarsa tehlikeli, onun dışında kusar, normaldir.


  • nice tnetennba  (29.09.18 08:25:40) 
Kusma tek başına yeterli hastalık semptomu değil. Kusmanin yanında ishal,idrarda kan, denge problemi, titreme görürseniz endişelenin.


  • Telcontarin  (29.09.18 13:00:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.