[]

Araç içi neden bu kadar kokuyor

Merhaba

Bu arabaların içi neden bu kadar plastik kimyasal kokuyor? 201&8 Renault Clio içi ve klimasi acayip kokuyor

Tamam anladık maliyeti düşürmek için basit malzeme kullanıyorlar ama bu kadar da olmaz. Nefesim kesiliyor

Tüm araçlar Mı böyle yoksa pahalı araçlarda da böyle bir sorun var mı?

Saygialr

 
O kokuyu seven adamlar var, hatta bunun için sıfır araba kokusu diye koku bile satılıyor :)

Premium araçlarda o koku çok az ve kötü değil. Çünkü hem kaliteli malzeme kullanılıyor hem de yavaş üretim olduğu için enjeksiyondan çıkan malzemeler yeteri kadar havalanıyor ve kötü kokusu varsa da uçuyordur.

Üç dakikada bir üretilen clio ile günde bir tane üretilen premium aracın kokusu aynı olmaz, aynı malzemeyi kullansanız bile. Çünkü 3 dakikada üretilen otomobilde bütün kokular hapsolacak, diğeri yeteri kadar havalanacak.
  • John Bloor  (29.09.18 09:22:44) 
Aynen John Bloor'un dediği gibi durum. Ben de sıfır megane ile sıfır a3 kullandım şimdiye kadar, arada çok ciddi bir koku farkı var.


  • roket adam  (29.09.18 14:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.