[]

conor vs khabib ?

siz bu karşılaşma hakkında ne düşünüyorsunuz? khabib bana kalırsa teknik olarak çokta iyi olmayan bir sporcu, zira ufc'de grounding bana fazla amatörce geliyor, sanki kaçak dövüşüyorlar gibi. khabib ise ayakta dövüşmeyi tercih etmeyen, eline geçen her fırsatta tackle için uğraşan bir sporcu. conor ise tam tersi ayakta dövüşmeyi seven, bundan dolayı ise gücü çabuk tükenen bir sporcu. 189'da mendes ile yaptığı karşılaşmaya bakılırsa conor, grounding konusunda bayağı dayanıklı görünüyor. bir de buna conorun tekniğini eklersek herif gayet alacak gibi.

khabib'in tarzını da oldum olası sevmiyorum. o sakallar falan.. geçen bir türk dövüşçü de khabib'in tüm skillerini ve saçını sakalını kopyalayıp çıktı sahaya. bütün dünya (?) bizi yıkık olarak tanıdı bana kalırsa. sizce kim alır?


 
Conor alır. Habib kim ya. Allahın güreşçi orta asyalı ışid sempatizanını adam ettiler başımıza.

Şaka şaka. İkisini de severim ama conor’ın yeri ayrı. Conor bambaşka bi dövüşçü. Ağzını burnunu dağıtacak habibin. Yazık olacak çocuğa.
  • Delay Fuze  (28.09.18 23:49:43) 
@Delay Fuze aynı şeyleri düşünüyoz dağıstanlı hakkında. doğru düzgün bir stile hakim değil. conora bakınca capoeira'dan jiujitsusu'ya uzanan bir dizi über dövüş sanatı görürken, ki bir çoğu cidden stili olan dövüş sporları... khabibe bakınca bi bok görünmüyor amg.


  • Tears of Devil  (29.09.18 00:42:18) 
Conor alırsa ancak ilk 4-5 roundta alır. Alamazsa geçmiş olsun ama teknik ama ko kaybeder.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (29.09.18 05:37:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.