[]

Kullanılmış Ayakkabıyı iade etmek?

Merhaba, demin sözlükte hepsiburada başlığında gördüm bunu, giyip kullandığı ayakkabıyı iade etmiş ve hakkınızı bilirseniz bir şey yapamazlar falan diye bir şeyler demiş.
Doğru olan gerçekten bu mu yani? İade edildiğinde iade alan ne yapıyor onu? Bakın temizlenir gene satılır ötesinde kullanılmış ayakkabı hijyen koşulları yönünden benim açımdan sıkıntı olarak görünür.

Doğru mu yani bu sizce de?

 
Bir kere bir bot almıştım ikinci giyişimde derisi soyuldu. Götürdüm inceleyelim dediler sonra da ayakkabı tutarında alışveriş yapabilirsiniz dediler yani iade aldılar. Bence normal oydu tamir edip verelim deseler kızcaktım. Belki bunda da öyle bi durum vardır


  • pastörizesüt  (28.09.18 17:56:00) 
kusur varsa adamın iade etmesi doğru. kullanılmış ayakkabıyı satıp satmaması mağazanın insiyatifinde, ilk alıcıyı bağlamaz ki.


  • elorelia  (28.09.18 18:06:18) 
Ben ayakkabidunyasina iade edemedim. Mailler attim şikayetler yazdım bana koca bir yasa attılar. Kullanılmış mal iade edilmez diyordu özet.


  • kablelvuku  (28.09.18 18:15:00) 
malda kusur varsa neden iade olmasın anlamadım ama kusur yoksa kullanılan malın iadesi olmaması bence de mantıklı.


  • gkhncnzdgn  (28.09.18 18:26:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.