[]

amazon.com.tr burada ne demek istemistir?

Merhaba Leonardo da Vinci,

Öncelikle Amazon'dan alışveriş yaptığınız için çok teşekkür ederim.

Böyle bir sorunla karşılaştığınız için sizden çok özür dilerim.

28 Eylül 2018 tarihinde MasterCard/EuroCard kartınıza xxx TL tutarında para iadesi yapılmıştır. İsterseniz tekrar sipariş oluşturabilirsiniz. Yolda olan ürün ise size ulaşır ise bizimle iletişime geçmeniz rica olunur.

...

urun gelmis, kargo subesinde gorunuyor. ters ilcede kaldigindan gidip alamiyorum. getirmiyorlar da, sizin oraya teslimat yapmiyoruz diyor mng kargo. tamam diyorum, bana yakin olan ilcedeki subeye gonderin gidip alayim diyorum, yok amazon, kargo yonlendirmesine izin vermiyor sen gel burdan al diyorlar. ben de mumkun degil gelemem diyorum. onlar da tamam biz amazon'la konusacagiz diyor. ben konustum durumu amazon'a bildirdim. dun mng cozum merkezi beni aradi(artik sozde cozum merkezi diyorum) ve kargomun gun icerisinde adresime teslim edilecegini soyledi. kimse gelmedi. ben bunu yine amazon'a bildirdim. bana bugun boyle bir cevap gondermis amazon.
simdi urun iptal mi oldu? neden para iadesi yaptilar ki, ben oyle bir sey istemedim. urun geri mi gidecek?
7 gun oldu siparis vereli. hadi diyelim ki urunu yanlislikla adresime teslim etti mng kargo, parayi amazon'a nasil geri odeyecegim?

ek olarak, bu amazon turkiye'den alisveris yaptim, hic memnun kalmadigimi eklemek istiyorum. daha once abd amazon'dan siparis etmistim, 5 gune gelmisti. bu amazon turkiye burnumuzun dibinde 7 gundur ulastiramadi. jeff bezos'a bunlari nasil sikayet etsem?

 
ürün gelirse amazona söyleyeceksin onlar ödeme yapabilmen için sana bir sipariş kaydı oluşturacaklar. gelmezse de senlik bir sorun yok. paranı iade etmişler zaten .


  • nrmnm  (28.09.18 17:13:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.