[]

Koşu/spor kulaklığı wireless

Wireless kulaklık arıyorum, koşu yaparken kullanacağım. Bütçem 500 civarı ama gerçekten değecekse 800e kadar çıkabilirim.

Jabra rox almıştım, bozuk çıktı geri verdim. Sonradan yorumlara baktığımda Jabra'larda genel olarak şarj olma sorunu yaşandığını gördüm. Bu markadan soğudum o yüzden.

Şimdi Jaybird X3 düşünüyorum ama bu biraz pahalı. Jbl reflect de seçenekler arasında.
Hepsi hakkında çok fazla yorum var internette, çoğu olumsuz, kayboldum artık:)

Tavsiye verebilecek olan var mıdır?

 
bende plantronics backbeat go 2 var. Mayıs 2017'de bataryalı kılıfıyla beraber 325 TL'ye almışım. spor yaparken kullanıyordum ve beklentilerimi karşıladı. sadece başlarda yürürken veya koşarken aralıklı ses kesilmesi oluyordu, bir süre sonra o şikayetim de bitti. sanırım backbeat go 3 çıktı artık 2 satılmıyor olabilir ama plantronics'e de bir şans verebilirsiniz. kulaktan düşmeme konusunda baya başarılıydı, isterseniz ip atlayın bana mısın demez.


  • someonewalksalone  (28.09.18 17:10:48 ~ 11.10.18 13:52:19) 
www.hepsiburada.com

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum spor yaparken gayet güzel bir ürün 1 saat 15 dkda şarj oluyor ve 7 saate kadar da şarjı gidiyor. Ses kalitesi de ortanın bir üstü bana göre fiyatı da uygundur.
  • mrumit  (28.09.18 17:11:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.