[]

turknete geçmelimiyim?

türksat internet taahhütüm yeni bitti ve evde yaşayan iki kişi biri ben biri annem artık evde çok bulunmayacağız. ben 1 ay sonra yurtdışına çıkacağım annemde yılın çoğunluğunu başka bir şehirde geçiriyor . ama ara sıra eve döneceğiz ve internet lazım olacak. türknet güzel gibi görünüyor çünkü esnek ve kullandıkça ödüyorsun. turksat ise benden 2 yıllık taahhüt sözü istiyor. her ay boşu boşuna internet parası vereceğiz yada türknete geçeceğiz ama türknete güvenemiyorum çok şikayet var. fazlasıyla. ne yapsam bilemedim ?




 
turknette kullandıkça ödemyorsun ki, onda da her ay fatura çıkar kullanmasan bile. turknetin farkı taahhüt olmaması. istediğin zaman iptal edebiliyorsun ceza vs ödemeden. dondurma içinde yılda 2 sefer ve 180 gün sınırı var. onun dışında genel olarak iyidir turknet, diğer iss'ler akn'li tarifeleri bile o fiyata vermiyor vs. ama olur da desteğe falan ihtiyaç duyarsan geçmiş olsun. müşteri hizmetleri diye bir olay yok. online işlemler veya twitter'dan ezbere yanıtlar alıyorsun sadece. 1 günlük işi en az 1 ayda çözüyorlar.


  • nrmnm  (28.09.18 12:14:22) 
türksat uydu net en iyi internet.

1 yılda 3 ay dondurma hakkın var.

dondurunca 9 lira mı ne dondurma parası geliyormuş sadece.

tahaaütün bittiyse türksat sana tahaaüt dayatamaz. benim bitti tahaütsüz kullanıyorum mesela.

gider kapatırsın gelince açtırırsın.

ayrıca mevcut internetini eğer alt yapısı varsa annenizin yaşayacağı yere nakil de ettirebilirsiniz.

yeni abone olsan bir, bağlantı ücreti yazacaklar, modem parası yazacaklar daha çok masrafın olacak.

şöyle düşün bak, bi yılda 3 ay dondurdun 3 ay için 27 lira para ödedin.

ikincisi sonra kapattığını düşün. türksat modemin var parasını da ödedin. açtırmak istersen bi bağlantı ücreti ödersin modemin zaten var. açtırırsın interneti tahaaütsüz olarak.
  • killerbee  (28.09.18 12:15:30 ~ 12:20:46) 
bu sorunun cevabı aslında o muhitte verdikleri hizmete bağlı. birçok açıdan turknet iyi gibiyken benim oturduğum yere çok kısıtlı internet vermeleri yüzünden çok acı çekmiştim netspeed'e geçtim de kurtuldum. etrafında turknetli varsa aldıkları hızı sorabilirsin. asla kendi dediklerine güvenme yalan söylüyorlar. benim hızımı 1mbps ile sınırlayıp sizin altyapınız sorunlu diye aylarca oyaladılar. lanet turknet.


  • saim  (28.09.18 12:59:24 ~ 13:00:29) 
Turknet'i tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım.


  • diss0640  (28.09.18 15:38:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.