[]

Su Arıtma cihazları

*intro* günde yaklaşık 10-15 litre arası su tüketimimiz var.2 günde bir damacana diyelim. 30 günde 15 damacana. damacana tanesi 10 lira, etti mi sana 150 lira aylık içme suyu parası?

*outro*
BU su arıtma denen naneler cidden çalışıyor mu? CİDDEN su sorunumuza çare olur mu?

parasında değilim (yalan) işin sağlığındayım(kısmen doğru).

Bir sürü marka- bir sürü sistem var.

Bana cebi yakmayan güzel bir sistem önerir misiniz? aynı zamanda dayanıklı ve GERÇEKTEN İŞE YARAYAN bir şey olsun.

Teşekkürler.

 
amway'inkini kullananlar memnun diye duydum


  • acetaminophen  (28.09.18 01:18:23) 
ben 1100 tl'ye taktırdım, 6'lı ozmos mu ne diyorlar, çoğu markanınki aynı sistem sadece malzeme kalitesi değişiyor sanırım. suyun tadı çok güzel, içimi çok yumuşak. tek problem bu su ile çay çıkmıyor, ne kadar çay atarsan at imamın abdest suyu gibi rengi oluyor. Onun dışında çok memnunum. yılda 1 kez değişmesi gereken 2-3 filtresi var o da 80 tl falan tutuyor sanırım. bir de 2 yılda bir değişen filtreleri var onlar da 200-300 civarı demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.


  • cowboy  (28.09.18 08:32:17 ~ 08:33:04) 
Bu aritma makineleri oldum olasi bana samimiyetsiz gelmistir. Bilemiyorum altan. Ben olsam kullanmam. Su gibisi var mi ya al damacanani ic yumusak yumusak


  • demirr  (28.09.18 09:26:22) 
Ben de RoyalGreen diye bir markanın su arıtıcısını taktırdım. Bazıları su arıtıcısı suyun içindeki mineralleri de süzüyor diyor, bazıları suyun kalitesini arttırıyor diyor. Açıkçası ben memnunum, yemekleri de arıtıcı suyuyla yapıyoruz, çayı da bu suyla demliyoruz. Musluk suyuyla bir haftada çaydanlığın dibi kireç bağlıyordu, şimdi öyle bir sorun olmuyor. Filtreleri değiştirirken filtrelerdeki çamuru görünce, iyi ki taktırmışım diyorum.

Su arıtıcısı alacaksanız içindeki malzemenin kalitesi önemli, filtrelerin kaliteli ürün olmasına dikkat edin.
  • Tutkun  (28.09.18 10:00:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.