[]

çok kredi kartı/banka kartı olanlar. nereye koyuyorsunuz?

3-4 bankadan en az 7-8 kartı olanlar. bu kartları nasıl taşıyorsunuz? cüzdana bunları, ehliyeti vs. koyunca kalas gibi oluyor. ne yapıyorsunuz? bir kısmını evde mi bırakıyorsunuz?




 
3-4 bankadan 7-8 kartı olanlar muhtemelen fakirdir ve poşet içinde taşıyorlardır.
50k lık bir amex platinum her şeye yeter.

  • binder dandet  (27.09.18 20:18:53) 
3’ten fazla kredi karto kullanmamaya özen gösteriyorum. Şu anda 3 tane var ama biri öylesine duruyo. Diğerlerini de ayda yılda bir kullanıyorum ama cüzdanda taşırım ne olur ne olmaz diye. Onun dışında passolig, enpara hesap kartı, ikea aile kart, otobüs kartı, kimlik ve ehliyetle birlikte 9 tane kart cidden dediğin gibi kütüğe çeviriyo cüzdanı. Amma ve lakin alışığım. Liseden beri öküz gibi cüzdan kullanırım.


  • Delay Fuze  (27.09.18 20:27:10) 
2 cuzdan kullaniyorum ben.


  • stavro  (27.09.18 21:00:03) 
Kalas gibi taşıyorum maalesef.

@binder danet: nered yaşıyorsunuz ya siz, 50lik amex her şeye yetermiş.
  • apdulera  (28.09.18 03:04:29) 
Küçük boyutlu bir cüzdan 7-8 tane kart alıyor, evet kütük gibi oluyor ama Her an bir akaryakıt ya da mağaza kampanyası olur da puan kazanırım diye düşünen biriyseniz mecbur hepsini taşıyorsunuz.

@binder dandet;

Konu dışı ama Amex kartı uzattığınızda "maalesef bu kartı kabul etmiyoruz" diyen bir işletme ile karşılaştığınızda apışıp kalırsınız. Çok yüksek komisyon oranları olduğu için bilnçli firmalar/esnaflar amex kabul etmiyor.

Hatta pos destek merkezini arayıp pos cihazını amex kullanımına kapattırabiliyorsunuz, yani "yok ben illa kullanıcam" deseniz de kartı posa soktuğunuzda işlem yapmıyor.
  • John Bloor  (28.09.18 09:47:45 ~ 09:48:06) 
1 (bir) adet kart kullanıyorum (Garanti m&s), onun amex ve mc olmak üzere 2 versiyonu var. Neden insanların 9 tane kart kullandığını anlayamıyorum. Teşekkürler.


  • roket adam  (28.09.18 11:00:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.