[]

Pasaport başvurusu

Artık Nüfus bakıyor sanırım ama onların da sitesi çok saçma.
28 Eylül'e uygunluk gösteriyor ama seçmek istediğimde 29 Kasım'a atıyor.

Yakın zamanda başvuran var mı ? Randevusuz almıyorlar mı, alıyorlarsa pasaport ücreti olmuş servet,döviz almış gitmiş kim başvuruyor bu pasaportlara?

 
acelen varsa bağlı olduğun nüfus müdürlüğüne git sabah mesai başlamadan. numara veriyorlar o şekilde başvurabiliyorsun.


  • sckxyss  (27.09.18 16:27:27) 
gözümün önünde erken gelip yalvaranı almadılar, bence bunu göze alma. başka şansın yoksa dene ama ben olsam erken gidip alabileceğime bel bağlamazdım. sabahın köründe kimsenin yüzünde meymenet olmuyor zaten, senin gibi birçok insan gidip aynı şeyi istediği için bir noktadan sonra hassasiyet geliştirebiliyor memur denen yaşam formları; zaten ne menem olduklarını az çok bilirsin.


  • Bruce  (27.09.18 16:32:06 ~ 16:32:32) 
geçen ay kendime aldım. bi sorun olmadı.

pazartesi günü de arkadaşıma aldım. yine sorun olmadı.

eğer ki yeni kimlik kartını da işaretlemişseniz pasaport için gösterilen tarih yerine daha ileri bi tarihi atıyor. öyle olabilir sizinki de.
  • eeb  (27.09.18 16:49:57) 
@eeb dedigin gibi kimligi de secmisim, o yuzden o kadar geç geliyormuş sanırım :)


  • yaraticinick  (27.09.18 17:14:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.