[]

Telefon önerisi

Merhaba duyuru ahalisi,

2000 bütçeyle asagıdaki markalardan birinin telefonunu alacağım. öneriniz var mı?

-xiaomi
-huawei
-samsung (en son çare)

 
kesinlikle xiaomi. hem ablama hem kardeşime aldık canavar gibi telefon.


  • prasinos  (27.09.18 14:33:55) 
eşim daha geçen xiaomi a2 aldı.
parmak izi arkada olduğu için garibime gitti.
iphone 6'ya göre büyük geldi(büyük tel. sevmem, tek elle zor).
sesi sona getirince cızırtı yapıyor ya da yayınlarda sorun var ya da başka bir şey... dikkate alınacak bir şey olmayabilir.
kullanım süresi makul.
saf android.


dışardan gözlemlediğim kadarıyla dikkatimi çekenler bu kadar. ben olsam şans verirdim.
  • cemiyetin ünlü siması  (27.09.18 14:46:26) 
büyük telefon seversen htc u ultra al. 2000 altında olan çoğu telefonun kamerasında ois yok, bunda var. işlemcisi de iyi. htc de iyi markadır. htc türkiye garantili 1.900 küsür.


  • Neill  (27.09.18 14:51:40) 
huawei


  • kronik  (27.09.18 16:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.