[]

Araba Kiralama - Ankara

Merhabalar,
Haftasonu için tek günlük araba kiralama fikrimiz var.

1) Havaalanindaki kurumsal yerlerin Kızılay civarı yerleri var mı? Arabayı Kızılay'dan alip oraya bırakmak tercihimiz.

2) Bu işin bürokrasisi çok mu? Bir arkadaş ehliyet yeterli demişti. Onun haricinde ihtiyacımız ya da dikkat etmemiz gereken bir husus(sözleşmeyle alakalı vs) var mı?

3) Hangi firmayı tavsiye edersiniz?

4) Hangi aracı tavsiye edersiniz f/p oranı iyi olan? şehiriçinde kullanılacak belki şehir dışı 1-2 saatlik yola gidilecek.

Çok teşekkürler, keyifli sürüşler..

 
1 - Kızılay değil de Tunalı ve Ankara Tren Garı içerisinde kiralama ofisleri var. Ankara Tren Garı'nı tavsiye ederim, Tunalı tarafında araç model, park, trafik olayı sıkıntılı.

2 - Ehliyet yeterli. Arabayı alırken sizinle birlikte birisi arabayı dolaşır sizde dikkate edin, çizik vs tampon, jantlarda ezik vs var mı diye. Arabanın içine de üstünkörü bakın. Sözleşmeye müdehale olmaz pek. Ek sigortayı tercihinize göre yaptırırsınız.

3 - Garenta iyiydi, fiyat performans olarak. Kredi kartı yada Türkcell kampanyalarına bakabilirsiniz.

4 - Para konuşur burada. Ben olsam 1 günlük B sınıfı küçük bir şey alır geçerim. Ama yok şehir dışına da çıkıcam rahat olsun dersem en az C sınıfı bir şey alırım. Para dert değilse D sınıfı, C-D- SUV vs.
  • FAtE  (27.09.18 10:38:32) 
2- arabayı kim kiralayacaksa ona ait kredi kartı şart. belli bir provizyon çekecekleri için içinde bakiye de olmalı.


  • elorelia  (27.09.18 11:08:43) 
1- havaalanından alıp merkez ofisine bırakırsan extra ödersin. budget ve avis'in koç kulelerinde ofisi, garenta ve sixt yeni gar'ın içinde.
2- kredi kartı şart. araba vermezler kartsız.
3- fiyat karşılaştır. ben garenta veya budget tercih ediyorum.
4- en ucuzu neyse onu al. budget bi ara 80 liraya linea veriyordu. şimdi 301 falan var en uygun, işini görür.
  • prasinos  (27.09.18 11:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.