[]

Duvarda kuf

Babamin evinde nasil bir izolasyon varsa camlarin acilmadigi kis mevsimi boyunca sanirim nemden cam kenarindaki butun duvarlare kuf olmus. Siliyoruz siliyoruz, yeniden cikiyorlar. Ev Izmir'de, isinma icin klima ve bazen de su UFOlardan kullaniyoruz. Ozellikle camasir kurutulan odanin bir duvari neredeyse tamamen yemyesil. Napsak da gecse? Bir de duvardaki kuf insanin sagligina zarar verir mi?




 
bahsettiğin türden küf elbette sağlığa zararlıdır. bu tür küfler genellikle kalitesiz ya da yanlış uygulanmış yapı malzemesinden kaynaklanır bu saatten sonra derinlemesine çözüm zor olacağındna çözüm olarak boya ve astar ürünlerini tavsiye ederim. filli boyanın vardı sanırım böyle bişeyi. ama şu anda olmaz. yazın uygulamak lazım sorunsuz haldeyken. önce küf önleyen astar sürülüyor üstüne küfe karşı boya moya. adam gibi bir nalbur ya da yapı markette boya moya işinden anlayan bilgili biriyle konuşursanız daha ayrıntlı bilgi verecektir.


  • mordorlu ziya  (11.03.10 14:51:37) 
ecocarat denen bir iç cephe kaplaması var, incelemenizi tavsiye ederim, bakteri oluşumunu engelliyor, japonlar bulmuş, formülü devlet kasasındaymış. çanakkale seramikte bulunabilir


  • r10  (11.03.10 14:56:53) 
dıs cepheden su sızıntısı/nem oluyor sanırım ondan. uzun donemde dıs cephe icin bişeyler yapılabilir.


  • bryan fury  (11.03.10 15:03:35) 
izmir'de evlerin çoğu o halde malesef.. boş cam sileceği şişelerine camaşır suyu koyun ve küflerin üzerine sıkın. kuruduğunda küf lekeleri yok oluyor. tavanı yaparken gözlük falan kullanın yüzünüzü de bişeyle sarın.. çok da solumayın feci kafa yapıyor. sakın önceden silmeye calışmayın temizlenmiyor.. umarım işinize yarar..


  • pongiyen  (11.03.10 15:07:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.