[]

Çift Kişilik Yorgan

f/p oranı yüksek, çift kişilik yorgan önerilerinizi bekliyorum. mikrofiber vs çeşitler varmış. en ucuzunu alıp donmayayım sonra. hiç anlamadığım için yardıma ihtiyacım var.

hatta direkt link atarsanız mükemmel ötesi olur.

şimdiden teşekkürler

 
İnternetten epey araştırıp sizinle aynı sıkıntıyı yaşamış biri olarak konuşuyorum; n11, gittigidiyor, hepsiburada ve türevlerinde tam bir fiyat karmaşası var. Ortalama fiyatlar zaten anlamsız şekilde yüksek ve ayrıca hangisi iyi yorgandır, hangisi üşütür vb bilemiyoruz.

En temizi eve en yakın manifaturacıya gidip (adı buydu değil mi?) oradan hem kaliteli hem de ucuzunu elden almak. Benim yorgan seçimimdeki kriterim üşütmemesiydi ve elime en ağır gelen yorganı aldım. Çift kişilik, afedersiniz eşek ölüsü gibi (babaanne yorganı) = 60 TL.

İnternette hiç sürünmeye gerek yok bunun için, tabii eğer imkanınız varsa.
  • gonion  (26.09.18 15:19:01) 
PS: İnternette "kaliteli" dedikleri yorganlar 180-200 TL civarı gidiyor. Ben bu bahsettiğim yorganı + çift kişilik battaniye + tam nevresim takımı (yorgan kılıfı, iki yastık kılıfı ve yatak örtüsü) toplamına 140 lira verdim diyeyim, ötesini siz düşünün.


  • gonion  (26.09.18 15:20:31) 
Evde kaz tüyü, yün ve elyaf yorganlar var kaliteli markalar ama ben hafif olduğu için bimden aldığım elyaf yorganı kullanıyordum. Ev sıcaktı tabi şimdiye kadar. Biz çift kişilik yorganı enine örtüyoruz yoksa birimizim kıçı açıkta kalıyor. Battal boy almak en iyisi ama evdeki nevresimler normal boysa sığmaz nevresime. 2 de battal nevresim almak lazım.
Madamcoco indirimlerini takip edebilirsiniz elyaf için. Yün için de yataş vs bakmak lazım.

  • curukturpkokusu  (26.09.18 15:49:16) 
seneler önce, doların dolar olduğu zamanlar çinden 100 dolara ipek yorgan getirtmiştim. 8 seneyi geçti halen kullanırız, çok da memnunuz. bir bakın derim.


  • teritori  (26.09.18 16:03:51) 
yun yorganda sorun yikama ve kurutma kismi sanirim.


  • jimicik  (26.09.18 16:03:56) 
ikeadan aldıklarım bizi hiç üzmedi. hem sıcacık tutuyor hem de hiç ağırlığı yok. Ayrıca ölçüleri enine hiçbir standart yorganda yok, çift kişilik yorganla iki kişi rahat yorgana dolanabiliyoruz gönlümüzce

(git:www.ikea.com.tr )
  • ninotevtidze  (26.09.18 16:38:59 ~ 21:17:56) 
yatsan'ın kaz tüyü yorganları şahane. ama ederini bilemedim, tuzlu biraz galiba. bir de yorgan programında yıkamak gerekiyor, normal programa atarsanız o tüyler topak topak olup kılıfın içinde köşe kapmaca oynuyorlar sonra, geri döndürebilene aşkolsun.


  • saveur  (26.09.18 16:46:24 ~ 16:46:39) 
Yorgan hikaye, sevişmek şahane.


  • [GODDARD]  (26.09.18 23:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.