[]

Size hiç yürüdüler mi

Karşı değil aynı cinsten kimse size yürüdü mü hiç ?
Ne karşılık verdiniz ?
Cinsiyet ile birlikte yazarsak güzel olur

Yıllar evvel yurtdışında bir erkek yürüyordu ki işi erken çözmem sonrası kibarca yok bro ben öyle değilim dedim konu kapandı

 
28-E. "yok hocam hemcinslerimle takılmayı tercih etmiyorum. zaten düzenli bir ilişkim var." deyip sıvıştım.


  • zgrydn  (26.09.18 10:48:06) 
Oluyor. Genelde, kız arkadaşın var mi? dan giriyorlar. Yoksa bile "bu aralar yok" diyorum. meşazı alıyorlar.
Kıllı yünlü bir e.

  • herhaltibiliyoring  (26.09.18 10:51:19 ~ 11:58:58) 
Otobüste liseye giderken kart zamparanın biri elini demirde elime değdirmişti. Sonra da sikime doğru uzatmıştı. Çektim elimi, sert baktım. Sindi. Pek yürüme değil de taciz sanırım bu.

Sözlükten bir gay da mesaj atıyordu, bir entry'mden sanırım tahrik olup. La git bilader işine dedim. :)

E
  • twelfth  (26.09.18 10:52:58) 
Karımın yanında yürüyen bile oldu. "Ehehe aman aman kızar bak hehehe " diye yaşlı amca şakasına vurup uzaklaştım.


  • quaker  (26.09.18 10:54:34) 
Üniversiteden elemanın biri bayağı yapışıyordu bir dönem. Sürekli iltifatlar, sohbet açmaya çalışmalar, arada fiziksel temaslar falan.. Salağa yattım, aksi yönde davranıp konuştum falan derken zamanla bitti gitti.

"Bear" olarak sınıflandırılan kıllı tüylü erkekler genelde biraz daha hitap ediyor sanırım. Gerçi ben göğüs kıllarını sergileyen tiplerden değilim ama izlenimim o yönde.

Edit: Ara ara öyle yürüyenler oluyor ama bayağı uzun süre uğraştırdığı için bu örneği yazdım.
  • skooma  (26.09.18 11:00:26 ~ 11:10:33) 
Cok. Muhabbeti kesiyorum konu kapaniyor.
Erkek.
Yukaridaki arkadasin dedigi gibi kari kiz muhabettinden girerek basliyorlar genelde. Bir de ortak yonleri muthis ozguvenleri olmasi. Ilginc bit sekilde hetero bir adamk kafalayabilecegine inaniyorlar.
  • stavro  (26.09.18 11:08:42 ~ 11:10:49) 
o an kafası çok iyi olan bi arkadaşım yakınlaşmak istemişti. reddetmedim :/ öbüştük filan. evli şimdi, çocuğu oldu. arada esprisi dönüyor.
K.

  • elorelia  (26.09.18 11:30:27) 
evet birkac talip hemcinsim oldu. hepsini redettim:) kriterlerime uymuyorlardi. elektrik de alamadim. adamlar gizli yahu, simdi evlendi birkaci.. simdi dusunuyorum da eger kabul etseydim, simdi adamin suratina nasil bakardim :)

teklif ediyorlar, hayir diyorsun. uzaklasiyorlar.

ek olarak uzun yillar iliski yasamak istemiyorum, mutluyum boyle. kizlar da yazmasin.
  • Leonardo~Da~Vinci  (26.09.18 11:36:23) 
evet. Eleman durup dururken yanaktan öpmüştü. Benim oda arkadaşı şahit olmuştu, şerefsiz hala hatırlatıp güler :)Sonra mesafeyi koymuştum araya, bir daha da sokulamamıştı..

erkek
  • silah taciri  (26.09.18 11:42:34) 
oluyor öyle. insanların cinsel tercihleri neyse ona göre yürüyorlar, yapacak bir şey yok. nezaketle reddedince konu kapanıyor.


  • babilbaligi  (26.09.18 11:49:02) 
facebook'tan biseksüel bir eleman yürümüştü:)


  • nothing in my way  (26.09.18 13:20:07) 
yürüdü, kibarca reddettim


  • superb  (26.09.18 13:32:04) 
2 kere oldu.

Bir mekanda, mekana erasmuslular takılıyordu genelde. Bir tanesi masamıza bira getirip ikram ediyordu, sigara veriyordu falan. ikinci birayı getirip müsade isteyip dibime oturmuştu. Sonra benim arkadaş bu niyeti bozdu haberin olsun diyince sırtına dokunup benim başım bağlı kanka dedim ama türkçe dediğim için anlamadı. Sonra yüzük parmağımı karldırıp, arkadaşı gösterdim ve benim başım bağlı kanka dedim bu sefer anladı gitti.

bir diğeriyse otobüste oldu. Kışın ordu'ya gidiyordum otobüs boştu. Bir tane benden büyük biri vardı iş için mi gidiyormuş ne boksa artık. Yanıma oturdu, elime dokunmaya başladı. Napıyon abi hayırdır dedim ama daha çok etkilendi herhalde mola yerlerinde işemeye gittiğimde bile aynı kabine girmeye çalışıyordu. Benim kız arkadaşım var zaten, denesek ne olur gittiği yere kadar falan geveledi bir şeyler. Abi bak sinirleniyorum, ben gelemem böyle şeylere lütfen benden uzak durur musun? elim ayağım titriyor bak işeyemedim doğru dürüst dedim. Tuvaletten otobüse kadar yanımda geldi ama sırnaşıyor yine. Tam otobüse binmeden abicim rica ediyorum gider misin artık bak, kavga etmeyelim durup dururken dedim sonra bastı gitti başka koltuğa oturdu. Çok arsız bir adamdı. Böyle arsızlar kibarlıktan anlamıyor sert çıkmak lazım.
  • eazy  (26.09.18 13:40:32) 
Üniversitede, sokakta, tramvayda, işyerinde, sosyal medyada, sahilde bankta otururken defalarca yüründüm. Sohbet açma, tanışma çabaları ardı ardına gelmeye devam ediyor. Yaşlı geyler tarafından bir kaç defa tacize uğradım. Beni emikleme uğraşları hala devam ediyor. Alıştım artık Cinsiyet : E


  • heidi'nin dedesi  (27.09.18 16:37:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.