[]

Efemine erkekler hep gay mi?

Merhaba, hani kadınsı tavırlı erkekler vardır. Böyle narin, kırılgan. Mesela ünlü bir ekonomist var böyle, youtubeda Tedx talk'ta konuşmaları var. Ben adamı gay sanıyordum halbuki 30 senedir evliymiş, çocuğu varmış vs. Sorum şu, her efemine tavırlı erkek gay yahut biseksüel mi oluyor, değilse niye öyle kadınsı konuşup öyle mimiklerle davranıyorlar?




 
o ekonomist için öyle bir şey iddia edemem ama gay olup toplum baskısı nedeniyle yıllardır evli ve çocuklu yaşayan bir sürü adam var.


  • orijinal nick bulamadim  (26.09.18 10:02:01) 
Değil ama olabilir de.
Bu konuda güzel bir film vardı.
m.imdb.com
  • herhaltibiliyoring  (26.09.18 10:13:32 ~ 10:28:26) 
Cem seymen mi diyon?

Soruna cevap yok değil.
  • kablelvuku  (26.09.18 10:16:03) 
Hepsi degil sanirim. Iki tanidigim vardi boyle, biri yakin arkadasim ve bildigin abaza ama efemine enteresan bi sekilde. Digeri de kari kiz pesinde ama kimse yuz vermiyor :)

Sanirim anneyle fazla vakit gecirenler bu sekilde gozukuyorlar.
  • superfluid  (26.09.18 10:17:50) 
benim de lisedeki matematik hocam öyleydi. bakarsan 50 yaşında çoluk çocuk sahibi adam ama mizacı efemineydi. gaylik aile kurmaya engel teşkil etmiyor ama mizaç üzerinden karar veremeyiz gibi geliyor bana.


  • zgrydn  (26.09.18 10:31:09) 
tüm maskülen kadınlar gay olmadığı gibi - hatta bunu garipsemeyiz bile, tüm efemine erkekler de gay olmuyor.


  • pokerface  (26.09.18 10:34:56) 
degil ama kibar erkekleri hemen gay sanma cok yaygin. kibar olsak suc kibar olmasak suc.


  • baldur2  (26.09.18 10:35:32) 
biseksüel de olabilir. kibarlık değil de efemine tavırlı olup da gay olmayan yoktur gibime geliyor. kibarlıkla efeminelik çok farklı şeyler


  • prasinos  (26.09.18 10:38:27) 
bir insanın 30 yıllık evli ve 5 çocuklu olması, onun cinsel yönelimi hakkında fikir vermez. saklıyordur, anlaşmalıdır, ha değilse bile gizli gizli hallediyordur.


  • nice tnetennba  (26.09.18 11:03:57) 
Alakası yok.

Mesele, bizim insanımızın kibar ile gay ayrımını yapamaması. Kibarsan ılıksın milletin gözünde.

Feminen hareketler ile kibarlık aynı şey değil. Bunu ayırt edebiliyorsak, o zaman feminen davranışlar sergileyen erkeklerin çoğu gaydir diyebiliriz bence.
  • skooma  (26.09.18 11:08:28) 
gözlemlerime göre, efemine erkekler aşağıdaki şekilde olabiliyorlar

gay, biseksüel, eşcinsel
evli ve gizli eşcinsel
meriç
rol yapıyorlar

evet, kadınlar ile sıkı fıkı olmanın şart oldugu bazı mesleklerde erkekler efemine oluyor hatta gay rolü bile yapıyorlar. örneğin modacılar böyle.
okan bayülgen "gay olmuşak biz" ismi ile bu durumu hicvetmişti çok önceden
  • dafuq  (26.09.18 11:25:19 ~ 11:37:45) 
arkadaşlar kimse kibar erkeklere gay demiyor, centilmen, şehirli erkek deniliyor. aşırı kibarlıktan kırılan ve feminenlik düzeyinde bir nezaket ve konuşma tarzına sahip kibar erkeklere gay deniyor.


  • KaraSakall  (26.09.18 12:15:37) 
KaraSakall + 1

Kibarlık değil. 'Ihihihii' diye gülen var mesela. Tişikkirlir sipirmin gibi konuşanlar.
  • :)  (26.09.18 12:20:08) 
Bizim okulda bi eleman vardı. Tipi gayet feminen, sesi ince, konuşması bile kadınsı ve sürekli kız kankalarıyla dolaşan biri. Okulda herkes direkt "gay" (ki dediğim 90'ların başları, bu terim daha oturmamış, siz anladınız) olarak biliyor kendisini, öyle düşünüyor. Ha bu yüzden başına bir şey gelmedi okulda neyse ki, anlayışlı insanlarmışız demek. Neyse Orta bitti, liseye geçince ayrıldı bu. Derken Lise 2 falan gibi ziyarete geldiğinde elemanı tanıyamadım. Sesi kalınlaşmış, hafiften sakalları çıkmış, en önemlisi de hali tavrı değişmişti, feminenlikten eser yoktu. "Acaba kızlara yakın durabilmek için gay taklidi mi yapıyordu" diye düşünmedim değil. Belki hormonal bir mesele, zira ses değişimi olsun, kıllanma olsun, boy uzaması olsun biraz geç olmuştu.


  • d max  (27.09.18 01:49:09 ~ 01:50:23) 
narin ve kirilgan ile cem seymen'in hali tavri arasinda fark var bence. cem'in evli ve cocuklu oldugunu ogrendigimde bende cok sasirmistim ama hala oldukca gay ya da biseksuel oldugunu dusunuyorum. el hareketleri, ses tonu, agiz hareketleri normal degil, narin arkadaslar hepimizin etrafinda var ama bu oyle bir narinlik degil. bariz gay olanlarin zaten kalem tutusundan bile belli oluyor.

obur taraftan anderson cooper gibi adamlar da var, onun gay oldugunu ogrendigimde cok sasirmistim cunku onu kestirmesi zor, hareketlerden ve ses tonundan kesinlikle anlasilmiyor. enteresan isler..
  • cooperr  (27.09.18 05:38:19) 
pokerface +1


  • kronik  (28.09.18 14:06:30) 
efemine olmanın genel geçer sınırları yoktur belki ama benim için var, çevremde bazen görüyorum, ne bileyim pembemsi ayakkabı giyip kadınlar gibi koluna bez torba takıp kolu dirsekten kırarak konuşanlar falan bana göre "efemine" çizgisini aşan hareketler, ha bunların içinde vardır elbet heteroseksüel vs. ama bana göre gay veya o çevrede geziniyorlar. Özellikle spor açısından takip ettiğim bazı ABD li kişilerin de baya kaslı ve sert erkek gibi durmalarına karşın gay olduklarını da biliyorum (Shaun T gibi).


  • candanag  (28.09.18 14:39:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.