[]

Havalimanı Araç Kiralama

Merhaba

Atatürk için soruyorum. Bu araç kiralama şirketlerinin ofisleri nerede acaba? İlla ofise mi gitmek gerekiyor kiralamak için, online halletsem olmaz mı?

Bir de araci nereden teslim aliyoruz, yoksa kendileri mi getiriyor istediğimiz yere?

Saygilar

 
Önceden rezervasyon yap, araba kalmayabiliyor. Kiraladığın firmanın ofisi varsa ofise gidiyorsun, eğer ofisi yoksa seni biri karşılıyor ayaküstü hallediyorsun işlemleri.


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (25.09.18 23:33:19) 
hem ic hem dis hatlar geliste kiralama ofisleri var.online halledebilirsin ama illa ofise ugraman gerekiyor,henuz o kadar otomasyonu saglayamadilar.en kotu araci teslim alacagin dis hatlar acik otoparkta teslim ofisleri var.seni teslim alacagin yere ulastiriyorlar,yada yuruyerek gidiyorsun.


  • duptıs  (26.09.18 01:12:28) 
Sabiha için söylüyorum. Defalarca yaptım.

1- Online rezervasyon yapıyorsun.
1a- Haftasonu ise bir gün önceden. Çünkü sistemleri rezalet. Siteden baktığında bir saat sonrasına araç görünüyor. Gidiyorsun yok.
1b- Online rezarvasyonsuz gittiğinde genelde ilgilenmiyorlar ya da geniş bir seçenek sunmuyorlar. Tamamen satışçının o anki durumuna bağlı.
2- Gelen yolcu iç veya dış hatlara gidiyorsun. Kredi kartından depozitoyu çektirip ehliyeti veriyorsun. Fotokopi çekiyorlar. İmzanı alıyorlar. Araç bilgilerini içeren belgeyi veriyorlar.
3- Araçlar tabi ki otoparkta. Çıkıp söylenen kata gidiyorsun. Zaten o kat kiralama şirketlerine ayrılmış.
4- Kağıdı verip arabayı inceleyip bir imza daha atıp çıkıyorsun.
  • nickini vermek istemeyen uye  (26.09.18 05:29:42) 
Atatürk Hava Limanı için söylüyorum, defalarca yaptım;

- Uçaktan indiğinde o bulunduğun katta (dış hat veya iç hat geliş) kurumsal ofisler var avis, bugdet, enterprise (enterprise tavsiye ederim) oradan işini hallediyorsun, sonra araç sana kapıya geliyor fakat ahl trafiği yoğun olduğunu seni bekleteceklerini unutma o yüzden elemanların seni bekletmesini istemiyorsan açık otoparka gidip aracını teslim alabilirsin.

Açık otoparkta metro çıkışında ki kapıdan çıkarsan biraz yürüme mesafesinde tav açık otoparkta (orada da ofisler var)
  • xdenizx  (26.09.18 07:59:50 ~ 08:00:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.