[]

thinkpad L serisi kullanan?

var mi? nasil?

1.5 senedir t serisi kullaniyorum. malum, vidasi bile kaliteli aletin. alistim ister istemez, normal bilgisayarlar yogurt kabi gibi geliyor. lakin model yukseltmek de istiyorum. simdi bu l serisine baktim, e ve t arasinda demisler ama atiyorum islemcisi, ram frekansi, hdd'si falan t serisindeki gibi ust kalite mi? en temel farki kasasinin plastik olmasi sanirim.

en onemlisi, t veya x serisi kullandiktan sonra l serisi kullananlar icin soruyorum, thinkpad hissiyati veriyor mu l serisi?

 
l diye bir thinkpad yok. olmamalı yani :) e yi zaten thinkpad'den sayma. ev kullanıcısı thinkpadi o. t ile şu an bu yazıyı yazıyorum, diğer yandan da photoshop vb bir dünya program açık. l olsaydı muhtemelen bunları yapamazdım. ama l alacağımı da sanmıyorum. alma :(


  • Tears of Devil  (25.09.18 21:43:00) 
l serisi tatlı su thinkpadidir!

***written from thinkpad x230***
  • binder dandet  (25.09.18 21:46:51) 
ben evde lenovo ideapad 700 işte lenovo v330 kullanıyorum. ikisinden de çok memnunum. thinkpad yerine bu serileride tavsiye ederim.

- ideapadler iç tarafı aliminyum dışı plastik. görünüş olarak macbookları andırıyorlar. bu serilerde daha güçlü ekran kartları yer alıyor.
- v serisi ise it'ciler için. cihaz ince olmasına rağmen dvd writer dahil yığınla port var. iç dış plastik.
  • maden suyu  (25.09.18 22:15:37) 
@tears of devil

www.notebookcheck.net

@binder

asdfh ya soyle gectigimiz yillara baktim da ben de tatli suda kullaniyorum zaten laptopu. o yuzden ayni kalite hissiyatini verdikten sonra cok sorun degil.

@maden suyu

tesekkurler inceleyeyim. fakat siz l serisi kullandiniz mi?
  • icim urperiyor  (26.09.18 11:19:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.