[]

Sezonda ilginizi çeken oyunlar?

Rabbime hamdü senalar olsun ki tiyatro sezonu açıldı. Büyük bir heyecanla listeleri oluşturmaya başladık bile. İlginizi çeken, kesinlikle kaçırılmaması gerektiğini düşündüğünüz oyunlar hangileridir?

Bonus soru: Bilet fiyatları genel olarak nasıl sizce?


 
Kral Lear tabii ki.

Bence biletler pahalı özel tiyatrolarda. Genel olarak 67 lira civarında izlemek istediğim oyunlar. Yani tamam ayda 2-3 oyuna gidilir ama ben sadece kendime bilet almayacağım için ayda 6-8 bilete bu parayı vermek biraz fazla geliyor açıkçası.
  • ms brownstone  (25.09.18 20:49:24) 
KEsin hepsi les gibi oyundur diye dusundugumden hic bakmiyorum bile artik.


  • stavro  (25.09.18 20:52:15) 
Pes 2019


  • Delay Fuze  (25.09.18 21:30:33) 
Kenter tiyatrosunda yabancı bir ekip Macbeth'i oynayacak, ben öğrencilerimi götürmeyi planlıyorum. Ama Mart'ta, daha çok var.
Geçen sezon Kürk Mantolu Madonna'yı, Hansel ve Gretel'in Öteki Hikayesi'ni ve Pencere'yi izledim ve hepsi korkunçtu diye düşündüm. O yüzden daha ürkek yaklaşıyorum bu sene.

  • sopiro  (25.09.18 21:37:31) 
He-go kesinlikle şahane bir oyun. Yolunuz bir gün Kumbaracı 50'ye düşerse uğrayın derim.

Kumbaracı 50'de ki çoğu oyuna giden biri olarak sezon içinde fırsat buldukça gitmenizi öneririm. Oyunları genelde iyi oluyor.
  • dylancash  (27.09.18 01:12:09) 
Kral Lear, Hırçın Kız, Zengin Sofrası, Dogville, Craft Kalp, Fotoğraf 51, Kaldırım Serçesi. Bunlar yeni oyunlar, hatta henüz prömiyer yapmayan var.

Geçtiğimiz sezon oyunlarından izlemediyseniz: Killology, Mutluyduk Belki Bugüne Kadar, Nora Bir Bebek Evi, He-Go, Bir Baba Hamlet.

Bilet fiyatları devletten ödenek almadıkları için ve her şey çok pahalı olduğu için normal. İlk hafta gösterimleri indirimli bilet oluyor onları yakalamaya çalışın.
  • patiska  (29.09.18 13:30:48 ~ 13:31:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.