[]

göz tansiyonu yüksek çıkması?

2.5 miyop olan ve %20goren gözümde göz tansiyonu 22 çıktı, doktor yüksek dedi, (bir süredir gözlük takmıyorum ve ön gün daha böyleyim) sorun yok vs dedi ama içim rahat etmedi, bilgisi olan var mı ne yapmam gerekiyor?




 
22 yüksek bir değer ancak doktorunuz, 25'in altında olduğu için, bir tedavi önermemiş sanırım. Normal ortalama değer 17 olduğundan, 22 de mutlaka takipte tutulması gereken bir değer. Eğer yaşınız da gençse, mutlaka kontrol altında tutulması gerekir. Ayrıntılı bilgi için:
www.sukrubayraktar.com

  • agluna  (25.09.18 16:07:53) 
bende bir defa yüksek çıkmıştı ve geçici olarak damla kullanmıştım.Sonrasında damlayı kesmeme rağmen yükselmedi.Kafein almak,sabah erken saatlerde ölçüm yaptırmak vb. nedenlerle göz tansiyonu bazen yüksek çıkabiliyor.Bence bir kez daha ölçtürün


  • turkuaz  (25.09.18 16:25:13) 
Hocam benimki 26 idi, hatta daha öncesinde rekora koşuyordum. Gözlerimde hiç bir bozukluk olmamasına rağmen. İki özele gittim, oradaki makineler daha çok diye, meğersem korneam kalınmış, pakimetri sonrası bunu anladı doktor. Sizinki de böyle bir şey olabilir, bir de başka gittiğim özel hastanede bildiğiniz bana glokom teşhisi konmuş, bir de glokom damlası verilmişti. Her doktora da itibar etmeyiniz.


  • noeldayın  (25.09.18 16:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.