[]

Online Check-in, yanyana koltuk, Pegasus

eşimle yarın sabah için yurtiçi uçuşa online bilet aldık. Pegasus online check in'de yan yana koltuk alabilmek için aynı anda check in tuşuna tıkladığımızda ya aynı koltuğu (15F gibi) veriyor ya da alakasız uzak koltukları.

koltuk seçimi için ücret ödemeden yan yana oturmamızın yolu yok mu? böyle bir şey olabilir mi

edit: biletleri tek işlemde ben aldım. tek bilet, iki kişi, aynı PNR.

 
havaalanına gidip kontuardan ayarlayabilirsiniz. sıraya girmek istemiyorum diyorsanız başka bir yolu var mı bilmiyorum.


  • karjalainen  (25.09.18 10:24:47) 
Benim bildigim biletler beraber alindiysa zaten yan yana ayarliyor. Ama biletler ayri ayri alindiysa en akillicasi havaalaninda halletmek.


  • VIPCH  (25.09.18 10:35:05) 
Eğer siz tek kişi üzerinden biletleri almış olsaydınız olabilirdi veya ikiniz de koltuk seçme upgrade'ini alacaktınız.

Diğer türlü check-in masasına gidip ordan yapacaksınız.
  • malheiros  (25.09.18 10:35:12) 
Cümlenizden iki ayrı cihazda aynı PNR ile check-in yapmaya çalışıyorsunuz gibi geldi. Tek PNR olduğu için sadece birinizin giriş yapıp iki kişiyi seçip buna göre işlem yapması yeterli. Bu şekilde yanyana koltuk vermesi lazım uçak dolu değilse.


  • fotrsapka  (25.09.18 10:47:03) 
Biletler tek PNR ise siz bi hata yapıyosunuz demektir. Çünkü yanyana verir.

Birlikte almadıysanız o zaman ayrı veriyor, havaalanı kontuardan halledersiniz +1
  • lcha  (25.09.18 10:48:20) 
teşekkürler. iki kişiyi de benim yapabileceğimi tahmin etmemiştim.
gelen seçenek, iki yolcudan birini seç şeklinde değilmiş. ikisini de seçince oldu.

  • unalub  (25.09.18 10:50:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.