[]

Mhp af fetişi

Nerden cikiyor durduk yere af? Disari salmak istedikleri kimler? Devlete yuk, masraf vb. niyetiyle olsa onu soylerler herhalde ya da akp dusunurdu. Mhp yetkilisi aciklamada en cok madde sucundan magdur var falan diyor. ee bunlar kendi adamlari mi, bilakis kürt tarzi degil midir onlarin cogu? Ya da aklima hapislerin cok dolu olmasi bosaltilmasi gerektigi geliyor iceri kimi koymak istiyorlar daha fazla fethullaci mi?




 
Benim de aklıma yer açma şeysi geldi mantıklı gibi, ya da mhp'ye verilmiş bir söz var ama mhp neyin peşinde bilmiyorum


  • lorne malvo  (25.09.18 01:21:30) 
ciddi ciddi mantık arıyor musunuz? yapmayın abi, neyi doğru yaptı bu adamlar, neyi iyi yaptı bu adamlar kendilerini bir bok sanmaktan başka?

kendilerine köpek arıyorlar, başka bir nedeni olacağını sanmıyorum.
  • Apocalypse  (25.09.18 01:55:11) 
İçeride uzun yıllardan beri ideolojik olarak MHP çizgisinde olan mafyöz tipler var. Çoğu cinayete azmettirmekten, çıkar amaçlı suç örgütü kurmaktan vs. hapiste. MHP bunları çıkarmak istiyor. Toplasan 40-50 kişi değildir belki. Uyuşturucu tacirleri, sapıklar, katiller, hırsızlar zerre umurlarında değil.


  • amortisman  (25.09.18 02:43:28) 
bence iki yönü var; birincisi kendi adamlarını dışarı çıkarmak istemeleri. ikincisi de af ile dışarı çıkanların kendilerine oy vereceğini düşünmeleri.

hangisi daha kötü bilemiyorum...
  • babilbaligi  (25.09.18 03:25:04) 
Önceki Rahşan affinda 1600 PKK li da af edilmiş.
Arada kaynamış
Yani mutlaka birileri vardır arada kaynayacak.

Yoksa bayram değil seyran değil. Neden öptü beni eniştem
  • bana her yer cehennem  (25.09.18 08:37:28) 
@amortisman +1

Daha bi kaç ay önce (seçimden önce) Bahçeli cezaevinde Çakıcıyı ziyaret etti. Amaç milliyetçi çizgideki mafyatik adamları dışarı çıkarmak, uyuşturucu satıcıları umurlarında değil.

Nasılsa bir kaç aya tekrar içeri girerler, kimsenin torbacılar çıkmasın diye uğraşacağını sanmam.
  • John Bloor  (25.09.18 08:48:49) 
Çakıcı ziyareti bence hedef saptırma idi. Çakıcı'yı çıkartmak için af çıkartacaklarını düşünmüyorum. Sade vatandaşın bilmesi biraz zor ama bir kaç kişiyi veya bir grubu çıkartmak istedikleri belli.

Bu arada olan vatandaşa olacak. Hırsızı, dolandırıcıyı, mafyayı sokağa salacaklar. Suç oranları çoğalacak.


.
  • kartallar yuksek ucar  (25.09.18 08:52:57) 
Alaattin Çakıcıyı çıkarmak için yapılan muabbettir. Cezaevleri dolu arkadaşlar. bunu 1. ağızdan yazıyorum ancak cezaevinde kader mahkumu 10 kişi yok hepsi suçlu. mhp uyuşturucu satanları çıkartmak istiyor çakıcının adamları tutuklanmış çünkü. neyin affı ya bu. af af diyip cezaevindeki mahkumları galeyana getirdiler sakin adamlar bile af çıkmazsa ortalık karışır diyip cezaevlerinde tansiyonu arttırmakta. işin mantığı falan yok. cezaevindekiler kadar ceza alıp ceza yatmayı bekleyen insan var. Mhp çakıcıya yalakalık için ülkeyle oyun oynuyor, yetti artık bu ülkücülerin vatana verdiği zarar.


  • mikahakkinen  (25.09.18 08:53:21) 
2000 lerde herkes ülkücü mafyadan illallah etmişti. new sherif in town akp bunları sike sike hapse gönderdi. bahçeli onları çıkarmaya uğraıyor. çakıcı sadece görünen parça .


  • charlotte blanc  (25.09.18 09:06:17) 
Burda ki amac, icerdeki suca meyilli adamlarini disari cikarip, sokagin kontrolünüde ele gecirmek. Gezi parki olaylarindaki satirli, bicakli adamlari herkes biliyor zaten..


  • VIPCH  (25.09.18 10:45:26) 
Bank asyada hesabi var diye adama fetocu damgasi basarsaniz dolar tabi oralar.

Ben sahsen onumuzdeki zamanlarda cikacak muhtemel karisiklik icin bu admlari yanlarinda tutmak istediklerini dusunuyorum. Organize succular, cinayet zanlilari vs boyle adamlari devlet sever ve kullanir, bildiginiz uzere.
  • bruceandwayne  (25.09.18 11:23:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.