[]

İş yerinden birşey çaldınız mı

Kalem olur, post-it olur, benzin olur !!
Herşey olur

Evet hırsızları görelim

 
Yılbaşı vb dönemler de firmaların kendi adıma gönderdiği eşantiyonlar dışında birşey almadım


  • gazozailacatmauzmani  (24.09.18 17:07:23) 
İlk mezun olduğumuzda ev arkadaşımla ben tuvalet kağıdı alamadık eve (çok mesai yapıyoduk biz çıkana kadar marketler kapanıyodu) 1 kez tuvalet kağıdı çaldık.


  • lcha  (24.09.18 17:17:43) 
ancak tükenmez kalem almışımdır 10 senede


  • turkuaz  (24.09.18 17:21:05) 
Şirkete gelen yabancı firmaları uçağa yetiştirmemi söylediler tatil gününde, benimle alakası olmamasına rağmen iyi niyetimden dolayı kabul ettim. Yurtdışı uçuş olduğundan ne yaparsan yap yetiştir dediler, tabii yolda ceza yedim. O dönem asgari maaşdan bile düşük çalıştırıyorlardı, maaşın yarısı cezaya gitti o ay, ödemediler. Bende işten ayrılırken test için alınan hotspot cihazını götürdüm kendi kendime ödeşmiş oldum. :(


  • mirty  (24.09.18 17:21:06) 
Eski işyerim ajanda bastırmıştı. Çok da güzel mis gibi. Yeni nesil yerli çizerler bi sene sherlock holmes, bi sene alice in wonderland, bi sen peter pan çizmişti. Basit ajandalardan farklıydı. İnternette ücretle satarlardı.

Etrafımda gören herkes isterdi. Ben de her isteyene fotokopi odasına girip kazağımın altına sıkıştırıp çıkartırdım. Abo. Pislikmişim.
  • kablelvuku  (24.09.18 17:24:33) 
yurtdışında sürekli kahve kapsülü, kağıt havlu, sabun, deterjan çalardım gönüllü olduğum şirkette.


  • diffarentiationation  (24.09.18 18:25:00) 
yok, hatta kablom kaldı vermediler kaynadı arada.


  • yuto  (24.09.18 18:38:48) 
Ofiste kullanmamiz icin A4 alabiliyorduk malzeme deposundan ama ben onu ofiste kullanmaktansa evde kullanmayi tercih ettim. Sadece mekan degisikligi oldu, amac ayni :D


  • superfluid  (24.09.18 18:43:44) 
Geçenlerde zımba teli çaldım


  • turuncu tonlarda  (24.09.18 18:58:11) 
Yanimda kalem goturmem lazimdi, masamdaki kalemi aldim yanima cikarken gecen hafta. Calmak denmez ama.


  • stavro  (24.09.18 19:13:53) 
esantiyon defter ile esantiyon kalemden baska bir sey calmadim. gerci onu da sirket isi icin kullandim, ama galiba yine de calmis sayiliyorum.


  • babilbaligi  (24.09.18 20:08:21) 
ara sıra fotokopi çekiyorum özel işlerim için. bi kere asetatlı kalem aldım. bi kere de koli bandı aldım. pişman değilim.


  • spirit crusher  (24.09.18 21:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.