[]

Dermatolog Tavsiyesi

Yardımsever duyurucular istanbulda (tercihen avrupa yakasında) tavsiye edebileceğiniz dermatolog isim ve iletişim bilgisine ihtiyacım var. özel muayenahane olur, özel hastane olur, devlet hastanesi olur fark yapmaz sadece muayenehane olursa sağlam geçirmesin mümkünse. mümkünse al kardeşim senin ilacın udur desin kullanayım olsun bitsin :) öyle 50 kere gidip gelmeyeyim. allah razı olsun.

Best wishes.
hope to see you again.

@vejeteryan vampir; hacı 2008 aralıkta girilen bir entry de vizitesi 300 TL. yazıyor :) şimdi kaç olmuştur allah bilir. bizi aşar biraz o rakamlar. zaten o vizite ücretini ödersem kurdeşen filan çıkarırım ekstra hastalık sahibi filan olurum valla :)

şimdi öğrendim nette biri yazmış sadece ay başında randevu veriyormuş o da allah bilir ne zamana. Tel : 0.212.219 16 56 - 219 16 57 olarak geçiyor aradım cevap veren olmadı. soracaktım valla kaç para vizite diye :)

@gofragol; sorun seboreik dermatit. (sözlükten ve netten araştırdım, okudum çoktan)

 
Çok meşhur bir cilt doktoru var şişli'de: kolsuz agop

edit: sözlükte vizitesi 300 tl yazıyor, ama bir arayıp sormakta fayda var. o kadar yüksek olduğunu bilmiyordum ben. yine de eğer önemli bir sorunsa, bir kaç doktora gidip zaman ve para kaybetmektense daha mantıklı olabilir tabii.
  • vejeteryan vampir  (11.03.10 10:05:02 ~ 10:22:33) 
sorunun ne oldugunu belirtsen belki daha cok yardımcı olabilirdim ama mesela benler konusunda cerrahpaşada cok iyi bir uzman duymustum.


  • gofragol  (11.03.10 10:30:41) 
kolsuz agop kol gibi fatura çıkarıyor. zeytinburnu'ndaki sırp pırgiç ermeni hastanesi'ni methederler epey. ben çapa'nın dermatoloji kliniğinde ilaçlar hariç kuruş para vermeden tedavi olmuştum gerçi ama sizin sorununuza cevap verir mi orası bilmem.


  • kurremkarmerruk  (11.03.10 11:20:23) 
Apeks Tıp Merkezi 50 lira fark alıyor SGK'lıysanız, Florence Nightingale 75 lira alıyor. Zekai Bey vardı Apeks'te, ama Alman Hastanesine geçmiş diye duydum. Alman Hastanesi'nden fiyat sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun.
  • uyuklayankedi  (11.03.10 12:04:52 ~ 12:17:45) 
Amerikan hastanesi - Ülgen Hn.


  • little miss sunshinee  (11.03.10 13:36:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.