[]

Hepsiburada dan alınan bozuk çıkan mikrodalga fırın

Cumartesi teslim ettiler. Hiç Isıtmıyor.
Direkt iade edemez miyim yasal olarak 14 gün olmadığı için? Ille de servis/tamir uğraşmam mı gerekli?

Açıp "kullandığınız" için iade olmuyor dediler.

Bir bardak suyu bile ısıtmıyor. Isıtma fonksiyonu bildiğin bozuk. Yapabileceğim bir şey yok mu?

 
iade olmuyor olabilir ama yenisi ile değiştirmek zorundalar. teknosa'dan aldığımız televizyonda renk sorunu varmış, dedik gelin bakın ilk açıldığında göremedik ama zamanla farkettik. aldılar bozuğu, 1 hafta içinde yenisini getirdiler. diretin bence, ne demek bozuk mal satmak...


  • mor.inek  (24.09.18 13:19:38) 
Açıp kullandığın için iade olmuyor.


  • kablelvuku  (24.09.18 13:19:41 ~ 13:20:01) 
iade yapabilirsiniz. gizli ayıp olduğu için kullanmadan görmeniz mümkün değil


  • ground  (24.09.18 14:05:34) 
iade yaparsın


  • kingcyrax  (24.09.18 14:21:06) 
doğrudan iade yaparsın.

sorarlarsa arızalı çıktı falan deme. koyacağım rafa uyar sandım uymadı hiç kullanmadan iade ediyorum, yerine yerleştiremedim de. bir sıkıntı olmaz.
  • babilbaligi  (24.09.18 14:33:40) 
Yeni kanuna göre ürün satın alındıktan sonra 6 ay içinde arızalanırsa onun satıldığında da ayıplı olduğu kabul ediliyor. Bu durumda sizin seçimlik haklarınız oluyor: iade etme, yenisini talep etme, arızanın giderilmesini isteme gibi. Bu durumdan yararlanabilirsiniz. İşlerine gelmediği için savuşturmaya çalışıyorlar. Tavsiyem, google dan falan inceleyin, eksiksiz başvurun.


  • cevahir  (24.09.18 17:38:20) 
www.hepsiburada.com

şuradan bi bak istersen
  • yuto  (24.09.18 18:43:54) 
satıcısı ''hepsiburada'' olarak gözükmeyen ürünleri almamak lazım. umarım mağduriyetiniz giderilir.


  • biravekahve  (24.09.18 18:54:32) 
hb dan tost makinesi almıştım ve kapakları üstüste düzgün gelmiyor ve takılıyordu. aynen iade ettim, sıkıntı olmadı. orijinal kutusu ile aldığın şekilde iade edersen sorun çıkmaması lazım. satıcı hepsiburada mı? ayrıca elektronik ürünlerde cayma süreci 14 gün, gerekirse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.


  • vampir akrep  (25.09.18 11:59:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.