[]

Tehdit dili kullanmadan şunu yapmassaniz bunu yaparım demek?

Hukuki sorun teşkil etmeden nasıl denir, bir firmaya şunu yapmazsanız ben de şunu yapacağım diyeceğim.




 
şunu/bunu yapmamanız takdirde ben de şu/bu hakkımı kullanacağım.

şunu yapmamanız durumunda benim de şunu/bunu yapacağımı bilmenizi isterim
  • silah taciri  (24.09.18 11:12:22) 
bunu yaparım dediğiniz kısım yasal hakkınız ise ve kanun dışı bişey değilse neden tehdit olsun ki?

borcunuz var, ödeyin yoksa vade tarihinden itibaren gecikme faizi uygulanacaktır gibi.

borcunuz var, ödeyin, yoksa sizi rezil ederim derseniz bu yanlış olur işte.
  • elorelia  (24.09.18 11:13:41) 
şu/bu gerçekleşmediği takdirde ben de ne yazık ki şu/bu hakkımı kullanarak olayı şu/bu platforma taşımak durumunda kalacağım.


  • monogram  (24.09.18 11:15:06) 
şunu şu tarihe kadar yapmazsanız hukuki hakkımı kullanmak zorunda kalacağım. kesin bir tarih vererek yanlış anlaşılmalardan da kurtulmuş olursunuz.


  • naksidil  (24.09.18 11:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.