[]

Mizah dergisi ciltetme

uykusuz'un ilk 40-50 sayısı var elimde, ciltletip tek parça halinde saklayım diyorum.

aslında basit gibi görünüyor ama düşündüm ve bunu nerde yaptıracağıma emin olamadım, yani nereye gidip "bende bunlar var, ciltleyin güzelce verin bana" demem gerekiyor? sırf bunun için öyle büyük bir matbaaya gitmem abes olur heralde küçük tefek yerler de yapıyodur illa ki? ankara'dayım bu arada direk adres de alabilirim bilen varsa.


 
eskiden bütün matbaalar yapardı. ben limon ve lemanlarımı ciltletmiştim. eski tip matbaalar yapması lazım. en azından nerede yapıldığını bilirler.


  • ground  (11.03.10 08:16:07) 
direk hazır ciltlerini alsan daha kolay değil mi? ucuz fiyatlara bulunabiliyor


  • heavysmoker  (11.03.10 08:33:45) 
Kırtasiyelere sor onlar yapar. ben yaptırmıştım en azından. birinden biri mutlaka yapar.


  • pposeidon_1  (11.03.10 08:35:57) 
İstanbul'daysan Beşiktaştaki ozalitçiler yapar gibi bunu bence.


  • fortisvita  (11.03.10 09:15:06) 
genelde üniversite çevresindeki bütün fotokopici/ozalitçiler yapar.


  • quasiromantic  (11.03.10 12:40:45 ~ 12:41:06) 
Turan Güneş Kerem Kırtasiye. Ben geçen sene yaptırdım. Ulaşım zor olacaksa bana yollayın ben alıp götüreyim, işyerime çok yakın. Ciltletir size geri yollarım.


  • endless dream  (11.03.10 12:57:27) 
@heavysmoker, kitabı okumayıp filmi çekilince izlemek gibi oluyor o.

@endless, son çare olarak o şekilde yardım isterim hocam. teşekkür ediyorum. ben şu kopyalama merkezlerine bir göz atayım.
  • robin crusoe  (11.03.10 14:26:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.