[]

acnelyse yatagimi batirdi - acil leke cikarma taktigi tavsiyesi

folikulit tedavisi sebebiyle butun sirtini acnelyse'e bulamis canim sevgilim durumu bana haber vermeyi akil edemeden uzerinde o an nevresim bulunmayan yatagima ter icinde yatinca butun alez ve yatagin kendisi neon sari bir renge burundu. alezi 2 kere vanishle yikadim cikmadi. bu kadar inatci nasil olabiliyor bu dandik krem? alezi cope atmaktan baska nasil kurtarabilirim? cok daha onemlisi, yatagi neyle silebilirim :'(




 
rossman'larda tup icinde satilan seyahat deterjani var. onlar her lekeyi cikariyor. biraz islat o bolgeleri sonra bu deterjanla citilemeye calis.


  • my pink  (23.09.18 08:46:35) 
Az çamaşır suyunu bir beze dök ve citile, yatağın da beyaz olduğunu varsayiyorum.


  • captainobvious  (23.09.18 09:14:42) 
Biz çoğu şeye amway'in loc leke çıkarıcısını kullanır olduk ama bulması çok kolay olmayabiliyor. Kıyafette vs denemedim ama koltuk lekelerinde harika ise yaradı, alez ve yatak konusunda şans verilebilir belki.


  • saveur  (23.09.18 10:16:44) 
Kuru temizlemeye versen? 50 tl ye hallederler.
Bir de yıkamak yerine yağı yağla sökersin aslında...
limon, karbonat da etkili
  • benaslindayohum  (23.09.18 12:44:47 ~ 14:23:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.