[]

istanbul işe 60 km uzakta oturmak

gebzede-kurtköyde çalışıp avrupa yakasında oturan
veya avrupa yakasında çalışıp gebzede-kurtköyde oturan
gibi
işine 60 km uzakta oturan...
var mı?

hayat nasıl?

 
hususi aracın olup olmadığı...
maaş miktarı...
sonradan oraya taşınma şansınız var mı...
  • imelih  (22.09.18 20:45:44) 
Çekilecek dert değil. Ya başka iş bak ya da taşın derim


  • sarcophagus  (22.09.18 20:55:42) 
şahsım değil ama iş arkadaşlarım var servis olduğundan kötünün iyisi diyorum ancak 2-3 saat totalde serviste geçiyor o sıkıntı


  • basond  (22.09.18 20:55:45) 
Bir yıl kadar Çekmeköy-Avcılar yaptım. Git-gel rutunine girince insan çalışıyor ama yolda geçen zaman haftada toplamda 1günden fazlaya denk geliyor. Resmen hayatın 4teker üzerinde boşa geçiyor


  • yemrem  (22.09.18 22:08:21) 
İşe bağlı.
İyi kazandığın, sevdiğin, kaliteli bir işse Kurtköy'de kiralar çok uygun zaten, oraya taşınabilirsin. Ya da bir ev de orada tutarsın.

  • yirmisantim  (22.09.18 22:47:21) 
hayatın kayar, aşırı mutsuz olursun, aileni az görürsün.
bir arkadaşım günde 160 km yapıyor. bunu da yaklaşık 3 yıldır yapıyor ama peygamber sabrı var. maaşı işi, çocuklar büyük, hanım dersiz. eve ortalama 9-10 gibi gidiyor her gün.

  • ozdek  (23.09.18 00:15:13) 
Net bunalıma girersin. 45 km uzaklığa 6 ay dayanamadım


  • empedokles  (23.09.18 00:16:59) 
3 ay boyunca sancaktepe silivri yaptim. Hayatımın en kötü dönemiydi.

Esim de bu tarafa geldi ve taşındık.cok rahatladim
  • lion de la Turquie  (23.09.18 09:09:59) 
10 ay boyunca gebze'de calisirken avrupa yakasinin en uzak semtlerinden birinde oturuyordum. E yolun uzun surdugu kesin ama bu rutine girince alisiyorsunuz. Sabahlari servis ikinci yataginiz oluyor, yorgun da uyansaniz serviste telafi ediyorsunuz. Aksamlari da vakit bulup okuyamadiginiz kitaplari okuyuo dizileri izleyebilirsiniz.
Servis 2 saat civari suruyordu. Sonrasinda levent ve zincirlikuyuda calistim, oralardan da 1.5 saat suruyordu zaten. Gebze vs gibi coook uzak yerlerin coooook uzaga goturen serviscileri bu isin kurdu olmuslar, aralardan vs kacip mumkun oldugunca kisaltiyorlar yolu.
Is guzelde bence yapilmayacak sey degil, sirf mesafeden dolayi elemeyin bence.
  • unionall  (23.09.18 09:44:02) 
Her gün 99km gidiyorum geliyorum, unionall ın dediği gibi elemeyin, alışıyor insan. Benim kendime koyduğum son 3 yıllık hedefim kaldı. 4 teker evimiz :)


  • kedimbitmis  (23.09.18 15:59:46) 
Km önemli değil, ruh sağlığı için işe/eve giden yol yarım saat sürmeli ortalama. Hadi katlanılacak birşeyler var diyelim en fazla bir saat olsun.

Bu bile günde 2 saat ayda 50 saat yapar, ayda iki gün yolda geçiyor demek. Neredeyse senede bir ay yolda geçer!
  • John Bloor  (24.09.18 10:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.