[]

Ne iş kursak?

selamlar.

4 ortak 500bin lira kadar bir sermayemiz var. kahveci gibi bi işlere mi girsek ne yapsak diyoruz. antalya'dayız.

*ev al kiraya ver
**bankaya at faizini ye

bu ikisi hariç her türlü fikre açığız.

teşekkür eder gözlerinizden öperiz.

 
kinoa üretimi


  • silver apple  (22.09.18 16:57:40) 
mantar,solucan,sümüklü böcek üretimi
bence en güzeli bir şey üretmek

  • imnotsureabout  (22.09.18 17:02:32) 
Kafe açmak riskli geliyor bana. Hayvancılıkta ciddi para var. Sermayeniz yeterli.


  • mezarkabul  (22.09.18 17:14:53 ~ 17:15:34) 
Bence biraz daha bekleyin. Ortam çok gergin, krizleri iyi takip ederseniz iyi fırsatlar çıkarabilirsiniz.
Hem bu ekonomik piyasada devlet de birşeylere el atıp, teşvik filan sunabilir.
O zamana kadar paranın erimemesi için faiz filan düşünebilirsiniz.
  • etna  (22.09.18 17:17:54) 
Etna haklı


  • Delay Fuze  (22.09.18 18:19:10) 
Mobildeyim mesaj atamiyorum. Oylesine sormuyorsaniz, ciddiyseniz yazin gercekci fikirler vereyim.ciddiyseniz diye sormamin nedeni 4 ortak demeniz. En tecrubeli is insani bile 4 ortakli ise girmeyi goze alamaz çünkü. Ama biz cok iyi 4 arkadasiz diyeceksiniz buyuk ihtimal ama srkadasliginiza yazik olur cok para kazansaniz bile. Sermayeler esitse 4 arkadas ayni isi 4 farkli sekilde kurar en azindan herkes nasibini yer. 4 kisinin bir konuda mutabik kalmasi hayatin akisina aykiri.


  • fatih in fedaisi  (22.09.18 19:24:35) 
4 kişi bildiğiniz bir olay yoksa karar alması zor bir ortam, iki kişi sermaye artırsın, kararları bu iki kişi versin, diğer ikisi de kara ortak olurlar ve alınan kararları uygularlar.


  • gezegen olan pluton  (22.09.18 19:39:00) 
4 ortak bir sığıra bile girilmez.


  • giovanne  (22.09.18 19:42:15) 
Bildiğiniz işi yapmanızı tavsiye ediyorum. İşletmecilik tecrübeniz yoksa kafe vs olabilir.


  • norek  (22.09.18 21:53:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.