[]

Evde olmak mı dışarda olmak mı?

Hangisi sizce? Ve evde olmaksa evde, dışarda olmaksa dışarda neler yapmak?

Son olarak da bu hafta sonu için hangisi?


 
Bugün ev. yarın dışarda


  • benaslindayohum  (22.09.18 14:47:19) 
Çok yorucu geçti bu hafta. o yüzden bugün ev, yarın dışarısı daha mantıklı


  • MaNOfTheYear  (22.09.18 14:48:38) 
Ne kadar yorgun olsam da disarisi diyorum! Ev beni darliyor. Hicbirsey yapmasam da sahile oturup martilara bakarim.


  • superfluid  (22.09.18 14:53:26) 
genel olarak ev insanıyım ama yine de bu soruya net cevap veremem. bazı zamanlar eve girmek istemiyorum, bazen evden çıkmak istemiyorum. ikisi de bize bahşedilmiş güzellikler bence, faydalanmalıyız. karşılaştırmam. ikisini de evladım gibi severim ama evde daha çok vakit geçiriyorum çünkü genelde yalnız kalmayı, belirli şeylere odaklanabilmeyi ve onlarla vakit geçirebilmeyi seven biriyim - dışarıdayken bu imkân çok kısıtlı oluyor.

bu hafta sonu ev. çalışmam gerekiyor. üstüne odayı falan toparlamam, temizlemem lazım. pazartesi okul açılıyor. kitap defter falan alırım hazırlık yaparım eheh çok heLecanlı.

bence hafta sonu içeride, hafta içi dışarıda olmak daha keyifli. hafta içi zaten ister istemez sürekli dışarıdasın. iki bira içeceksen veya dolaşacaksan, eğer geceye kadar çalışmıyorsan, işten/okuldan çıkıp direkt yardırmak daha makul geliyor bana. hafta içini heyvanlar gibi aktif yaşamak, hafta sonu da camış gibi yatıp kendine vakit ayırmak, duvarları izlemek, "ooh ev ne güzel lan yatıyom hehe" demek bence en tatlısı. en azından benim için.
  • der meister  (22.09.18 14:55:26) 
Biriyle, birileriyle ya da tek başına, hangi şartlarda olduğuna göre cevabı çok değişken bir soru.

Bu hafta sonu için konuşacak olursak bence yılın en güzel günleri. Hava da güzel. Sonbaharı çok seven biri olarak tabii ki dışarıda mevsimin tüm güzelliklerinin tadını çıkararak geçirmek daha da mantıklı.
  • levent bilgen  (22.09.18 15:00:08) 
istdaysan bugün asla dışarı çıkma çünkü ulaşım yüzde elli indirimli vatandaş dışarıya hücum etmiş, yarın çıkabilirsin ama.


  • blue rebel motorcycle club  (22.09.18 15:11:19) 
der meister +1. Nerede oturduğun çok önemliymiş ayrıca. Bahçeşehirdeyken hafta içi işten çıkıp taksime gelen insanken beşiktaşa taşınınca çok kalabalık ayh!! olmaya başladım. Son aylarda atom karınca filan olduğumu sandığımdan bugünkü planım kendimi bir koltuktan ötekine atmaktı ama olduramadım. O yüzden bugünün çoğunda ev, yarın anne baba evi. Ne yapsak ki diyenler için bu hafta sonu kahve festivali devam ediyor :)


  • saveur  (22.09.18 15:20:30) 
Bugun disari yarin ev. Bugun disarida bilumum isleri halletmek, yarin evde guzel bi kahvaltinin ardindan camasir, utu, temizlik yapip sonrasinda kanepede yayilmak.


  • dedim ben sana  (22.09.18 17:10:08) 
Genelde cumartesi günleri evde geçiyor. Akşam da kendim ya yürüyüşe çıkıyorum ya da arkadaşlar ile plan program olursa katılıyorum. Pazar günleri de kendime gir rota çizip geziyorum dolaşıyorum. Hafta sonu full evde geçince hiç tatil yapmadan pazartesi sabahı işe gidiyormuşum gibi geliyor


  • gazozailacatmauzmani  (22.09.18 18:51:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.