[]

hoşlanılan kişiye doğum günü hediyesi

yav hoşlanıyor gibiyim. manevi açıdan değerli bir hediye almam lazım. elbet ki bu da iyi bir maddiyat gerektirebilir. limit 300-400 gibi(benim verebileceğim türk lirası)

karakalem ya da yağlı boyayla resmini mi çizdirsem? ama kullanışsız.

napsam?

edit: arkadaşlar her birerinizin cevabına ihtiyacım var.

 
bence dereyi görmeden paçayı sıvama

olası reddedilme durumunda bira çubuk kraker parası yaparsın onu, iyi gelir.

ayrıca bir insana verdiğin değeri maddiyat ile belli etmek daha kötüsü karşı tarafın maddiyat ile bunu doğru orantıda tutması da bana mantıksız geliyor.
  • killerbee  (22.09.18 00:12:00 ~ 00:12:47) 
300-400 tl limit koyarak hediye alıyorsunuz insanlara ondan sonra hediye diye alınan kitabı beğenmiyorlar. alıştırmasanız keşke.


  • grace margaret mulligan  (22.09.18 00:26:00) 
Yaşlar kaç bilmiyorum ama bence abartma. Karakalem, tablo filan bence sevgili seviyesinde şeyler. Kendin çiziyor olsan neyse.

Aranızda lafı geçmiş, “Bak, unutmadım!” tarzı bir şey daha iyi olur. Resim seviyorsa en sevdiği tablonun baskısını alabilirsin, bir yeri çok görmek istiyorsa oradan kart göndertebilirsin veya o şehrin Starbucks mug’ını bulabilirsin. Sevdiği tatlıdan yapıp verebilirsin. Kitabı beğenmiyorlar demişler, en sevdiği kitabı ciltli şekilde alıp içine not yazarak kendisine verebilirsin. Tabi kitabı okuyacaksın. “Senin önem verdiğim şeylere ben de önem veriyorum.” mesajı verir. Böyle şeyler yani.
  • Lim5  (22.09.18 01:10:02) 
hoşlanma aşamasında biri bana 300-400 liralık hediye alsa rahatsız olurdum.

bence beğendiğiniz ve okumasının ona bir şeyler katacağını düşündüğünüz bir kitap veya aynı şekilde dinlemesini isteyeceğiniz bir albüm olabilir. hayatına bir etkiniz olmuş olur böylece.
  • bir garip melek  (22.09.18 02:38:03) 
tarafların cinsiyeti ne çabuk belli oluyor böyle konularda. git en pahalı en güzel çikolata , lokmalık pasta vb bisey al yada içmeyi seviyorsa baileys al. hem arkaları kalkıyor hem de rahatsız olup beğenmiyorlar. okumayı seviyorsa d&r çeki falan al ver. kasma hacı


  • hasmetizm 2046  (22.09.18 11:54:51) 
Viski al.


  • stavro  (22.09.18 12:25:13) 
Müzik kutusu al.


  • komando kani var bende  (22.09.18 12:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.