[]

Bu kediye ne yapmalı

Şimdi yakın bir arkadaşımın kedisi var. Van kedisi, 6 aylıkken aldı 8 9 aylık dişi bir kedi.

Kedi geldiğinden beri hiç sevemedi sanki evi,sahibini. Hep mutsuz. Arkadaşım da sanırım bu durumdan dolayı delirmek üzere çünkü kediyi çok seviyor ama kedi bizimki eve gelir gelmwz saklanıyor. Kapıyı açıyoruz yatan kedi kalkip tv arkasına gidiyor koltuk arkasina giriyor masanin altina giriyor oda değiştiriyor hatta gidip kuma yatıyor.
Sanırım birkaç defa bizimki de vurdu kediye delirip, öyle anladım ben.

Kedi ne oynuyor me kucağa geliyor ne baska bir şey. Ve yemek de yemiyor artık doğru düzgün. Hep soğuk bir kediydi ama artık mutsuz ve daha soğuk kedi


Ne yapmalı sizce, ödül mamalari yaş mamalar oyuncaklar falan hiç ilgisini çekmiyor

 
belki başka kedisi olan bir insanın yanında uzun vadede alışır.


  • killerbee  (21.09.18 22:48:28) 
arkadaşın kediyi huzursuz ediyordur. vardır yaptığı bir şeyler. fazla sıkıştırıyordur, fazla sert davranıyordur vs.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.09.18 22:53:47) 
normal değil mi? bir hayvan söz konusu. medeni ya da evcil olmak zorunda değil. hayvanın evde yaşamı sevmeme hakkı var.


  • ya ben lan neyse  (21.09.18 22:54:35) 
@ya ben lan neyse, doğru diyorsun ama ne yapmalı. Sokak yüzu görmemiş 9 aylık kediyi sokağa bıraksa ne hale gelir.

@proletarier çok seviyordu kediyi ama geldiği günden beri kedi onu çok sevmedi. Ben gittim mesela eve ilk geldiği gün, benimle daha tatlı anlaştı. Durdu oyun oynadı falan. Ama arkadaşımı ilk geldiğinde de çok sevemedi bence. Sonra da böyle devam etti. Üstüne düştükçe de iyice uzaklaştı.


@killerbee onu ben de düşündüm. Sıcak kanlı kedim var bebek ve oyuncu. Onun yanına alsam 1 2 hafta falan birlikte takilsalar diye düşündüm.
  • mojiziku  (21.09.18 23:01:56 ~ 23:03:23) 
tabi artık sokakta ölecekse sokağa bırakmak ölüm olur.

sizi sevmişse sahibiyle sorunu var belli ki. sahibini değiştirmek lazım.
  • ya ben lan neyse  (21.09.18 23:09:15) 
kedinin bakımıyla kim ilgileniyor ? kedi görüsn mama kabını arkadaşınıızn doldurudğunu fln


  • oscar  (21.09.18 23:13:53) 
Kediyle asiri ilgilenmesin. Bu Van kedilerinin genel ozelligimi bilmiyorum ama gorduklerim hep soguklardi.

7 senelik Van kedisi arkadasima bir kere sokulmamis. Ayni evde 2 gün kaldim ve gormezden geldim kediyi. Sabah hayvan beni elimi kolumu yalayarak uyandirdi. Sahibi sinirden aglacakti. Sürekli dokunmak isterse kediye, kedi bundan rahatsizlik duyuyor ve rahat hissetmiyordur.

Ya da ev degisikliginden dolayi depresif davraniyordur. Kediler yer degistirmeyi sevmezler. Cok genc oldugu icin 2. kedi ile sosyallesebilir, ona uyum saglayabilir.
  • buf-e kür  (21.09.18 23:16:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.