[]

beats solo3 kulaklığı satsam üzülür müyüm?

Arkadaşlar Selam,

beats solo 3 aldım, Apple'dan hediye verdiler yani. Müzikle aram yok, hatta hiç yok. Dışarda da kulaküstü kullanan biri değilim. Sadece bazı video düzenlemeleri vs yapıyorum, film izliyorum bilgisayarda.

Bu kulaklığın orijinali Apple'da 2.000, piyasada 1.600 tl civarı. Ürüne değmeyeceğini söylüyorlar, e benim de ihtiyacım yok, öğrenciyim zaten.

950 tl'ye alıcı var, satsam üzülür müyüm ilerde sizce?

Satarsam istediğim başka bir teknolojik alet var, onu alabilirim. ama çok da güzelse sattığıma pişman olurum diye kararsız kaldım.

çok mu güzel ya bu ürünler? jelatini açmadım satarım diye. kulak içi beats denemiştim daha önce öyle çok da etkilenmemiştim üründen.

 
danayı sat gitsin. parayla pavyona gidersin hem :)


  • zencipanda  (21.09.18 01:55:11) 
950mi renk ne ? cırtlak bir renk değilse o fiyata ne satıyorsun birader


  • docrivers  (21.09.18 02:04:55) 
sat bence. zaten fiyatinin cok altinda ses kalitesi. ihtiyacin da yokmus hem.


  • kibrit kutusu  (21.09.18 02:05:29) 
jelatini açmadıysan 950 düşük değil mi?


  • cedex  (21.09.18 08:05:23) 
sat gitsin. bana da geldi hediye. esim acti denedi, disari cok ses veriyor. actigimiza pisman olduk.


  • lemmiwinks  (21.09.18 08:53:02) 
Cok ugrasmadan satmak istedim,fiyati dusuk tuttum ondan. Hani 1.200'e koyup sahibinden.com'da bir suru saticiyla ugrasmak istemedim.


  • kırmızıayakkabılıgargamel  (21.09.18 11:26:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.