[]

Monster laptop kullananlar bakabilir mi?

Abra a5 13.3 modeli almayı düşünüyorum. Bu cihazlar normal kullanımda da mı gürültülü çalışıyor? Kütüphaneye götürdüğümüzde milleti rahatsız eder mi?




 
fakir misiniz arkadaşım monster almayın gözünüzü seveyim saçma sapan kasalar kullanıyorlar allağaşkına o nedir ya. 6 ay sonra menteşeler kırıldı, klavyede sorun var, fazla ısınıyor diye duyuru açacaksın.

not: 5 yıllık monster kullanıcısı ama o zamanlar msi kasa kullanıyorlardı.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.09.18 23:51:25) 
Şuanki kasalara iyi diyorlar.

5700’ü bir lira aşmayacak şekilde başka ne önerirsiniz? Bu donanıma başka laptop da yok ki.
  • Drakath  (20.09.18 23:54:26) 
Asıl merak ettiğim fan sesi


  • Drakath  (20.09.18 23:54:45) 
valla bire bir aynı modeli kullanan birkaç kişiden "iyidir, hiçbir sorunu yok 1 yıldır kullanıyorum" gibi şeyler duymadıkça almazdım ben olsam.

çift fan ise biraz daha fazla ses olabilir.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.09.18 00:00:57) 
abi fan sesi yapmayacak bilgisayar yok.

al en sessizlerinden biri macbook pro kullanıyorum.

alet ısındımı jet motoru gibi çalışıyor

nasıl ses çıkarmasın ki? 6500 rpm yapıyor bi fan bunda var iki.

seninkiler daha da güçlü olabilir.

çok istiyorsan istanbulda sanırım yerleri git, bi benchmark testi yaptır ısıt aleti gör oradan ver siparişini bekle al git.

başka bişey gelmedi aklıma.
  • killerbee  (21.09.18 00:34:10 ~ 00:35:01) 
Hocam ankara’dayım bakma imkanım yok. Demek istediğim şu; oyun oynarken değil de normal kullanımda fan sesi çok var mı? Kütüphanede falan rahatsız etmesin. 14-15 saat pc kullanan biriyim. Uyurken bile açık bırakıyorum.

4 sene önce 1200 liraya aldığım 840m ekran kartlı asus laptopum tarayıcıda dolanırken ses yapmıyordu pek
  • Drakath  (21.09.18 00:39:19) 
o kadar da yapmaz. yalnız bu alet çift fanlı o yüzden boşta da, yük altında da daha çok ses yapar. mesela benim alet tek fanlı ama devasa geniş ve yüksek bir fanı var o yüzden çok sessiz. tabii bu sefer de tuğla gibi bilgisayar kullanmış olursun. yani böyle performans laptop'larında her şey bir arada olmuyor. büyük ihtimalle oldukça optimum seviyededir ve ses konusunda çok bir fark olmaz. bu arada, 5700 lira bayılacaksın, adamları ara bana boş kullanımda kaç desibel fan sesi çıkarıyor bunun verisin verin de. satmak istiyorlarsa verirler(hem de ne istiyorlar)


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.09.18 00:47:24 ~ 00:48:37) 
300 lira daha verip i7’li olan 13.4’e bakın derim. Abra a5 bir modeli kullanan arkadaşımın bilgisayarı oldukça sessizdi. Turbo açınca uçak motoru gibi oluyordu ama onun dışında hiç sesi çıkmıyordu ki Office programlarının bilgisayarı o kadar kastıracağını düşünmüyorum.


  • le jeune turc  (21.09.18 08:42:46) 
Çift fanlı olduğu için daha az ses yapar. Çift fan yük altında daha çabuk soğusun diye koyuluyor, daha çok ses yapsın diye değil :( fan kontrol yazılımlarıyla istediğin rpm e ayarlarsın zerre ses çıkarmadan çalışır. Standart notebook fanları 2000 rpm ve üstünde ses yapmaya başlıyor. Zaten bir çoğu 5500 rpm de %100 gösterir. Bu bilgisayarda iki fan var, ikisinin de max rpm değerini %70 ile sınırlandırır ve 60 dereceye kadar 2000 rpm i geçmemelerini sağlarsan sessiz bir pc edinmiş olursun. Yukarıda yazdıklarımı basit şekilde yapmaya yarayan birden fazla yazılım var. Ben tpfc kullanıyorum mesela senelerdir.


  • Tears of Devil  (21.09.18 09:49:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.