[]

Salmaikki deneyen var mı? Nasıl buldunuz tadını?

Yıllardır merak ediyordum salmiakkiyi, hep internette görüyordum işte tadına bakıp iğrenen amerikalıları türkleri falan. En son geçen yaz Helsinki'deyken denedim ve aslında beğendim gibi yav. Hani öyle aman aman bu neymiş moduna girmedim ama bak şimdi olsa bi tane yerdim bence.

Bu arada sosyal deney olarak beraber gittiğimiz turdaki diğer insanlara da tattırdım ve sevmeyenler çoğunlukta olsa da seven yine azımsanmayacak kadar insan vardı. Var mı burda tadan?


 
Çikolata dışında hiç sevmem. Hele tuzlu şekerlemelerinden nefret ederim.


  • bos gezenin bos ustasi  (19.09.18 22:59:36) 
sevmedim.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (19.09.18 23:21:45) 
Korkunc. Lakritz ve lakritzimsi her sey oyle benim icin.

Ama Danimarka´da annesine lakritzli cikolata almadi diye aglayan cocugu gorunce "damak tadi boyle bir seymis demek ki." demistim.
  • buf-e kür  (19.09.18 23:29:02) 
Ben naneli ve chilli aromalılarını sevdim (sisu, malum şekerleme markası).

Sadesi üç taneden sonra bayıyor bence. Abartıldığı kadar kötü bulmadım ama başka şekerler dururken tercih edeceğimi sanmıyorum (sadesini).
  • amabunuyapmayacaktin  (20.09.18 00:10:20) 
bunların yediği bitakım şeyler aşırı iğrenç damak tatlarına tüküreyim her şeyin içine marzipan koyanlarla aynı ırktan bunlar


  • kush  (20.09.18 00:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.