[]

Üniversite sınavına yönelik Türkçe kitabına görsel önerisi

Bu kitap sınavda Türkçe'den full yaptırmayı vaat ediyor. içindeki sorular çok zor. nasıl bir görsel kullanırdınız?




 
Ornegin Turkce'den mi olarak Turkceden mi?

Kapaginda yazim yanlisi olan bir kitabi asla satin almam, instagrama ekler mime yapar alay ederim.
  • Traveller  (19.09.18 21:58:48) 
Hem Türkçe'den hem de full.

Kapak önemli değil tüm baskıyı satın alıyorum.
  • 038576  (19.09.18 22:39:15) 
hazırlık sürecini yeni atlatmış biri olarak yazayım, yeni bir yayınsa kaliteli bi kapak hayat kurtarır. simdi adını hatırlayamadığım sarı renkli minimal bi kapak dizaynına sahip paragraf kitabı vardı, çok dikkat çekiciydi mesela sırf onun için alanlar vardı. o yüzden kapağa basılan kalitesiz görseller ve tasarımlar yeni yayınlara olan onyargiyi muhtemelen dandik görüntüsü verdiği için daha da arttırır. o yüzden dikkat çekici bir renkle minimal bir dizayn daha hoş olurdu.


  • mehmed resad  (19.09.18 23:27:41) 
Kırmızı acı biber koyun soruların zorluğuna göre rengi değişir. Konseptinizi de buldum hadi iyisiniz köftehorlar.


  • FeykIM  (20.09.18 00:17:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.