[]

Motosiklet kilidi hk

Merhabalar,
Daha önce bir konu açtım oradaki tavsiyelere istinaden araştırdım.
Abus kilit aşırı pahalı geldi.
Grade 100 zincir dediler ama ona bir de kaliteli kilit almak gerekli.
Amerikadan Kryptonite Keeper 785 düşündüm 250 TL'ye falan geliyor o da bir seçenek şuan.
Motor akşamları ücretli otoparkta duruyor sürekli bakan eden var ve güvenlik kameraları var o yüzden gece ihtiyacım yok.
Sadece bir yere gittiğimde aklım kalmaması için ne dandik ne çok pahalı orta bir şey gerekli.
Şu aşağıdaki disk kilidi ve zinciri alıp geçsem mi? Sağlamlığını bilemedim.

www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

 
alarmlı olmadıktan sonra bi caydırıcılığı yok, motoru sürerek değil, iki kişi kamyonete, kapalı kabin ufak h100 tarzı araçlara atarak çalıyolar.

yani önemli olan en ufak şeyde ses çıkarması.
abüs iyidir.

2 metre uzunluğunda çelik makası gördüm ben 2 kişi taşıyor,bileğim kadar çelik mili kesiyolar, ne zincir dayanır ne başka bişey. alarmlı iyidir.
  • killerbee  (19.09.18 09:53:35 ~ 09:56:23) 
tuzla da gemi malzemeleri satan dükkanlar var, ben oradan kendim istediğim boyda bir zincir kestirip etrafını bisiklet iç lastiği ile kaplatmıştım. üstünede kaliteli bir kilit aldın mı tamamdır.

kısa vadeli parklar için en güzeli alarmlı olan disk kilitleri gibi gözüküyor.
  • prezarlatif  (19.09.18 09:58:10) 
zincir çözüm değil ki, istediğin kadar kalın yaptır

birincisi gittiğin yere götürmek zorundasın, ekstra ağırlık

ikincisi motora zarar verir oraya buraya çarpar, topcase varsa içindekileri mahveder

üçüncüsü de alarm en temizi.

benim motora vermişlerdi acayip sağlam bişey, abi tartıyorum 10 kilo geliyor, 1 defa aldım yanıma ikinciye sıpıttım attım evin bir tarafına.
  • killerbee  (19.09.18 09:59:32 ~ 10:00:00) 
Son 2 linkteki disk kilidini alarmlı sanıyordum.
Peki bu securage zincir kilit + alarmlı disk kilit alsam orta kalitede, işe yarar mı?

  • six packsiz  (19.09.18 10:00:55) 
fiyatlara baktım geçen sene en pahalı yerde 370 lira olan abus kilit şu an 1200 küsürlerde. bu nasıl bi fiyat arttırmak diyecem de, dolar durumundan sanırım.

zinciri boşver alarmlı kilit al en temizi bütçene göre fiyat performansı iyi, hassaslığı iyi olan, başka bişeye gerek yok.
  • killerbee  (19.09.18 10:05:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.