[]

işe almak isteyen firma

bir firma işe almak istiyor beni yönetici pozisyonunda ama firmaya güvenmiyorum. 1-2 ay çalıştırıp para yok dddkd sayanora diyebilirler.

en az bi 6 aylık maaşı nasıl kitlerim? sadece sözleşme vs yeter mi? yani adam 2. ayda bayrağı çekince ben 6 aylık maaşı çekeyim istiyorum.

firma-firma olsa ne yapacağımı biliyorumda çalışan olarak bilemiyorum tam.

 
2. ay bayrağı çekme ihtimali olan işe girip kurulu düzenini niye bozuyorsun ki?


  • musmus  (18.09.18 23:32:03) 
bi arkadaşıma çok benzer birşey oldu. sektörünüzü bilmiyorum ama eğer en az 3 yıllık emeğiniz olan bir şirkette çalışıyorsanız şu ortamda risk almayın derim.şimdi yönetici değilsiniz galiba yönetici pozisyonu olması aklınızı çeliyor olabilir ama risk almak için doğru bir zaman değil bence.


  • imnotsureabout  (18.09.18 23:45:35) 
ya açıkcası kendi firmam varda tahsilat yapamamaktan anam ağladı. bunlarda danışmanlık verdiğim bir firma idi. önden bi 6 ay danışmanlık sözleşmesi mi imzalatsam acaba teminat mektubu isteyip? danışmanlığa teminat mektubu da garip tabi.


  • dedim dedim de kime dedim  (18.09.18 23:50:50) 
hocam bir aylık maaşı veremeyen ya da vermeyen adam 6 aylık maaşı hiç vermez. siz yine yapabiliyorsanız yapın sözleşme falan ama olay mahkeme salonlarına taşındığı zaman konu çok uzun zamanlarda çözüme kavuşuyor. aklınızda bulunsun.


  • draconas  (19.09.18 10:14:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.