[]

aöf ders çalışmak

dersleri nasıl çalışıyorsunuz? sınavlara nasıl giriliyor? bu sene kitap da vermiyorlarmış, normalde kitap veriliyormuş ama kitapları ayrı alabiliyormuşuz gerek var mı? bir adet öğrencilik heveslisi anne sorusudur, konuyla ilgili hiçbir fikrim yok. ne yapalım? kitap yerine bize verilen internet sitelerinde bir bilgi bulamadık nereden ulaşacağız? son olarak öğrenci kartı başvuru sonrasında verilecekmiş onu ne zaman alacağız?

teşekkürler.


 
PDF indirebiliyorun kitaplari. Ben kitabi acip konulara bakarak, unite sonundaki testleri de cozerek calisiyordum.


  • stavro  (18.09.18 22:34:37) 
kitaplar pdf olarak var indirebilirsiniz. ben kitabını okuyarak çalıştığım iki dersten kaldım. diğerlerine sadece çıkmış soruları çözerek çalıştım ve gayet güzel notlarla geçtim.
ayrıca, iOS kullanıyorsanız güzel app'ler var deneme sınavlarının olduğu. yollarda gidip gelirken çalıştım o app'lerden.

  • nymphe  (18.09.18 22:57:18) 
Öncelikle hayırlı olsun
Derslere AÖF nin öğrenme portalından çalışabilirsiniz ismi kampüs olmalı
Kitaplarda PDF olarak orada. Bu sene basılı kitap yok
Bazı bölümler için yayınevleri özet Kitaplar hazırlıyor onlarda alabilirsiniz.
Çıkmış aorulardan çıkıyor mutlaka Sınav Öncesi çalışın
Öğrenci kimliği kayıttan birkaç hafta sonra geliyor ama artık bi işe yaramıyor sınavlar kimlik ve giriş belgesi ile giriliyor ben 2 senedir almıyor o yüzden
Başka soru olursa sorabilirsiniz epey bi tecrübeliyim AÖF de :)
  • infernalcadre  (18.09.18 23:04:19) 
canlı ders anlatımları oluyor, ortalama 50-60dk sürerdi eskiden. orada dersi dinleyip biraz tekrar yapman sınavları geçmene yetecektir. fazlası için pdf indirip çalışabilirsin. derslerin gün ve saatleri sitede açıklanacaktır.


  • smasdi  (19.09.18 02:00:28) 
peki yukaridaki tum deneyimli arkadaslara soruyorum, acaba bu bilgilendirmeler (yani aciklanan dersler, hazir olan ogrenci karti vs.) bize mail veya sms olarak mi gelecek yoksa surekli siteye girip kontrol mu etmemiz gerekiyor?


  • in vino veritas  (19.09.18 11:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.