[]

Avans sorusu

Yurtdışında üretim tesisimiz var buradan oraya usta göndercez çalışması için her neyse usta ile anlaştık kendisi Bursa’da yaşıyor vizeye başvurması için bunu Ankara’ya gönderdik vizeyi falan aldı herşey tamam adama diyoruz yarın gece için uçak biletini alacağız kendini ona göre ayarla usta bizden iki bin TL avans istedi biz dedik oraya gidince elden teslim ederiz ve yahut İstanbul’a gel zaten uçağın buradan kalkacak burdan teslim ederiz Yok diyor kendisinin bir kaç yere borcu varmış illaki hesabıma gönderin diyip duruyor, borcumu ödeyip geleceğim diyor. Sizce bu ustanın amacı nedir tam olarak? Sadece iki kere görüştük kendisi ile güvenipte istediği miktarı hesabına gönderelim mi ? Siz olsaydınız ne yapardınız ?




 
elinde nakit parasi olmadigi icin sizden avans istiyor> ileride alacagi ucete mahsuben makul br miktar verilebilir.

O da buyuk bir ihtimalle sizin sirkete guvenip guvenmemekte kararsiz kalmistir. Sonucta yurtdisina gonderilen, sonra da bir basina acikta kalan, basina bir ton is gelen insan sayisi cok. Yurtdisi senaryolarda genelde sirketler sahislardan daha cok garantiye aliyor kendini. O da buna gore davranmis.

Ayrica bu eleman vize aldigina gore belirli guvenlilirlik/saglanlik kriterlerini de karsilamis herhalde.

Sirket verilecek 0.1-1 maas avans ile (eger geri donmezse) batmaz ama ise daha yeni baslayacak bir elamaniniza guven vermis olursunuz.
  • parcxerox  (18.09.18 18:12:02 ~ 18:12:52) 
hesaptan gondermeniz daha mantikli zaten. adam ters bisey yaparsa en azindan elinde kanit olur.


  • heleley  (18.09.18 19:53:43) 
Kanada da Hintli nüfusu çok Fazla neden Kanada içinden almıyorsunuz ? Merak etttim :))


  • atcapar  (18.09.18 23:21:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.