[]

Notebook önerisi

Kuzenim için, bilgisayar oyunu oynamayan ve okulunda çizim programları kullanılmayan birisi. Dizi, film gibi işler için kullanabileceği (oyun oynamayan kız profili) uzun ömürlü bir notebook önerir misiniz ?

Bütçe 2-4 bin.


 
ikinci el macbook.


  • kimlanbu  (18.09.18 15:57:47) 
ssd li
8 gb ram li
i5 islemcili herhangi bir laptop olur
hp almayın
lenovo ya da asus
hepsi burada da aratın

mac e gerek yok ekstra para
  • kingcyrax  (18.09.18 16:11:24) 
2. el macbook. 3-4 arası iyi bir tane bulursunuz en az 3-4 yıl da rahat götürür.


  • golgi aygıtı  (18.09.18 16:14:22 ~ 29.09.18 21:39:58) 
www.hepsiburada.com

dizi film icin fazla aslibda ama uzun ömürlü olsun denildigi ve bütçe 4 bin oldugu için bunda indirim varken iyi seçenek.

tek problem içinde windows 10 yok, olsaydı daha da pahali olurdu. bilen birine verin, yoksa köşedeki bilgisayarcıya 3-5 bişey atın 1 saate yuklesin.
  • Neill  (18.09.18 16:26:18) 
bu guzel hem full hd


  • kingcyrax  (18.09.18 16:37:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.